Rodinný dom, RD - Gazdovský, Nemecká, SNP [530]

Rodinný dom (gazdovský) v obci Nemecká okr. Brezno. Pár minút od Banskej Bystrice ponúkame na trvalé bývanie, alebo na rekreáciu rodinný gazdovský dom (zastavaná plocha 455 m2) s veľkým rovinatým pozemkom ( 1197 m2). Na dome boli započaté rekonštrukcie, sú spravené rozvody vody, plynu, obitá pôvodná omietka v interiéri vrátane časti vonkajšieho brizolitu až na tehlu. Podlahy sú vyliate v chodbe, kuchyni, jadro je vymurované. Dispozičné riešenie: dva vstupy, jedným sa vchádza do izby, druhým do chodby, prvá od ulice je kuchyňa, ďaľšia je chodba z ktorej sa vstupuje do kúpeľne s vaňou aj sprchovým kútom a samostatného wc, ďaľšou miestnosťou je väčšia izba s už spomínaným druhým vchodom a za ňou ďaľšia, menšia izba. Stavba pokračuje kôlňou, garážou a poslednou je plánovaná letná kuchynka, nad ktorou je balkón so vstupom do podkrovia, ktoré je priechodné ponad celú stavbu, vrátane prestrešenia vjazdu. Strecha je sedlová s krytinou z pálenej škridly. Strešné trámy sú funkčné. Dom sa predáva VYPRATANÝ. ----MOŽNÁ VÝMENA ZA BYT V BANSKEJ BYSTRICI---- Najvýhodnejšiu formu financovania tejto nehnuteľnosti Vám bezplatne pripraví spolupracujúci finančný poradca, ktorý zároveň zaistí administratívu v súčinnosti s Vami zvolenou bankou, zabezpečíme podklady pre znalca a samozrejme Vám zabezpečíme zavkladovanie záložných a kúpnych zmlúv na príslušnom katastrálnom úrade.

prejsť na článok

Pivo z Nemecka

Čašník podáva veľmi dlho čakajúcemu nervóznemu návštevníkovi pivo a hovorí: - Nech sa páči, bavorské pivo. Priamo z Nemecka. - Aha, tak už viem, prečo vám to tak dlho trvalo.

prejsť na článok

Fotovoltické panely na rodinný dom, Bratislava

Fotovoltické panely s vysokou efektivitou montované a zapojené na rodinný dom pri Bratislave. S klientom sme najprv skonzultovali jeho ciele a aktuálny stav, následne sme mu odporučili fotovoltický systém vhodný pre danú nehnuteľnosť. Po schválení cenovej

prejsť na článok

Rodinný dom pri Bratislave

Príspevok Rodinný dom pri Bratislave je zobrazený ako prvý na BeStyle.

prejsť na článok

Rodinný dom 2 km od Piešťan

The post Rodinný dom 2 km od Piešťan appeared first on AB Contact, s.r.o..

prejsť na článok

Šikovný rodinný dom pri Piešťanoch

The post Šikovný rodinný dom pri Piešťanoch appeared first on AB Contact, s.r.o..

prejsť na článok