Roboti, převezměte kontrolu!

„Továrna budoucnosti bude mít pouze dva zaměstnance, muže a psa. Muž tam bude, aby nakrmil psa. Pes zabrání muži, aby se dotýkal strojů.“ Warren G. Bennis, americký ekonom (1925-2014). The post Roboti, převezměte kontrolu! first appeared on Automa CZ.

prejsť na článok

Ako zlikvidovať použité sorbenty: prevezmite si návod do počítača alebo vytlačte

Po použití sorbentov vás čaká ešte jedna úloha: musíte ich zlikvidovať podľa predpisov. Pripravili sme pre vás jednoduchý návod, ktorý máte poruke, kedykoľvek potrebujete. V článku si ho prevezmete aj v PDF. Source

prejsť na článok

Policajná kontrola

Viete, prečo niekedy nevidíme policajnú hliadku ako dopravnú kontrolu? Lebo ani smrad nie je vidieť!

prejsť na článok

podlahové kúrenie

vykonávame aj kontrolu elektrického podlahového kúrenia, takže už nebudete mať pod nohami chladno The post podlahové kúrenie appeared first on eMHa - Elektro.

prejsť na článok

PLC programátor

Popis práce: vývoj PLC programov na kontrolu automatizácie reaktívnych motorov Požiadavky: skúsenosti so Siemens Step 7, TIA Portal aktívna znalosť anglického jazyka […] The post PLC programátor appeared first on Enitech.

prejsť na článok

ŠPECIÁLNI AUTOROBOTI

Váš malý má doma už všetky obvyklé chlapčenské hračky a Vy hľadáte pre neho niečo špeciálne? Dvaja autoroboti na diaľkové ovládanie pre neho a jeho najlepšieho kamaráta splní Vaše očakávanie. Svetelné a zvukové efekty ohúria všetky deti v okolí detského i

prejsť na článok