Reštaurácia CHEFZONE v EcoPointe

Samoobslužná reštaurácia CHEFZONE otvorila svoju pobočku na prízemí kancelárskej budovy EcoPoint2. Okrem chutnej kávy a celodenných snackov ponúka každý pracovný deň i chutné obedové menu v štýle svetovej a veggie kuchyne. V CHEFZONE nenájdete žiadne polotovary s umelými prísadami, ale čerstvé autentické jedlá pripravené medzinárodným tímom kuchárov. Denné menu si pozriete na facebookovej stránke: https://business.facebook.com/chefzone.ecopoint/ Foto: Chefzone The post Reštaurácia CHEFZONE v EcoPointe appeared first on EcoPoint.

prejsť na článok

Toto je luxusná reštaurácia

https://www1.pluska.sk/zaujimavosti/toto-je-luxusna-restauracia The post Toto je luxusná reštaurácia appeared first on Hotel Gino Park Palace ****.

prejsť na článok

Najbližšia reštaurácia

Šesťdesiate roky. ZSSR, Moskva. Cudzinec sa v centre mesta pýta miestneho občana: - Prosím vás, kde je tu najbližšia reštaurácia, v ktorej sa dá dobre najesť? Odpoveď miestneho znalca znie: - V Helsinkách.

prejsť na článok

Slávnostné otvorenie budovy EcoPoint2

Dňa 5. septembra 2018 sme slávnostne pokrstili našu druhú budovu v EcoPoint Office Center v Košiciach. Okrem rakúskeho veľvyslanca v Slovenskej republike Mag. Helfrieda Carla, ktorý sa stal krstným otcom EcoPoint2, sa na slávnostnom otvorení zúčastnili aj

prejsť na článok

Podnikateľský zámer reštaurácia a jeho vypracovanie

Dôležitým aspektom pri tvorbe podnikateľský zámer reštaurácia je marketingová stratégia. Tá zahŕňa plán na prilákanie zákazníkov prostredníctvom cielenej reklamy, propagačných akcií a sociálnych médií. Vo finančnom pláne by mali byť uvedené aj očakávané p

prejsť na článok