Reportáž: MTB XCO z pohľadu amatéra – 2. Drozdovo

Drozdovo je špecifické svojou náročnou trasou, ktorá z môjho pohľadu svojimi parametrami v zjazdoch hraničí s disciplínou enduro. Ako sa dokáže s takýmito podmienkami vysporiadať amatér, si môžete prečítať v nasledujúcom článku.

prejsť na článok

Reportáž: MTB XCO z pohľadu amatéra - 1. Turieckap

V dňoch 15. – 16. apríla 2023 sa uskutočnilo 1. kolo Slovenského pohára v MTB cross country v Turčianskych Tepliciach. Poďte sa so mnou pozrieť na to, ako vyzerajú takéto preteky z pohľadu hobby cyklistu.

prejsť na článok

Reportáž v Správy RTVS

O Letných rebeloch v Správy RTVS. Naši mladí herci Eliáš Vyskočil a Liana Pavlíková vám prezradia, na čo sa vo filme môžete tešiť. Reportáž začína na 48:10 min. a pozrieť si ju môžete tu ➡️ https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/13982/237509#2955 #letn

prejsť na článok

Dubničák 2021

MTBIKER Novodubnický maratón 2021 vo faktoch, obrázkoch a videách. Pokiaľ máte ďalšie informácie či materiál, ktorý by tu nemal chýbať, neváhajte nás prosím kontaktovať a doplníme. MTBIKER NOVODUBNICKÝ MARATÓN 2021 22.8.2021, 26.ročník počasie:

prejsť na článok

EQUUS vo svete technológií na TA3!!

Milý zákazníci a fanúšikovia EQUUS, dávame do pozornosti zaujímavú udalosť! V televízii TA3 v bude odvysielaná reportáž o strojoch EQUUS!! Tak si to nenechajte ujsť!!!

prejsť na článok

Zmena pohľadu na spätný leasing a zmluvné pokuty z hľadiska DPH

V kontexte rozsudkov ESD FR SR jednoznačne konštatuje, že nazeranie na niektoré transakcie z pohľadu DHP je potrebné zjednotiť, aby v praxi nedochádzalo k odlišnému daňovému zaobchádzaniu charakterovo podobných transakcií. K zverejneniu jednoznačnej infor

prejsť na článok