Rekonštrukcia elektrických rozvodov

Nedávno sme ukončili dve rekonštrukcie elektrických rozvodov v Bratislave, jednu uhradili obyvatelia z vlastných zdrojov, druhú zo Štátneho fondu rozvoja bývania. Tieto situácie ukazujú, že možností financovania výmeny starých elektrických rozvodov je niekoľko.

prejsť na článok

Výmena azbestových stúpacích rozvodov

Príbeh výmeny azbestových stúpacích rozvodov v bytovom dome. Od demontáže pôvodných stúpačiek a azbestu,až po inštaláciu záchodovej misy, kuchynskej linky a hydraulické vyregulovanie teplej vody.

prejsť na článok

Výmena ležatých rozvodov

Ležaté rozvody kúrenia sú v mnohých bratislavských domoch už po dobe životnosti. Potrubia sú často popraskané, prichádza k haváriám a ventily na potrubiach netesnia. V týchto prípadoch je jediným riešením výmena ležatých rozvodov.

prejsť na článok

Rekonštrukcia Nestlé

The post Rekonštrukcia Nestlé appeared first on Stavebná firma DAK Prievidza.

prejsť na článok

Družstevná 967, Nemšová

Obnova a zateplenie bytového domu: Zateplenie bytového domu Odstránenie systémovej poruchy Výmena spoločných rozvodov – plyn Výmena spoločných rozvodov ZTI Príspevok Družstevná 967, Nemšová je zobrazený ako prvý na Lukystav - Nové bývanie na star

prejsť na článok

Rekonštrukcia výrobnej haly časť B VEĽKÝ KRTÍŠ

Aktuálne dokončujeme rekonštrukciu výrobnej haly pre nového investora vo Veľkom Krtíši. Článok Rekonštrukcia výrobnej haly časť B VEĽKÝ KRTÍŠ bol uverejnený na stránke J-STAV spol. s r.o..

prejsť na článok