REDUKČNÝ ONLINE KURZ

Kurz zameraný na elimináciu zásobného tuku, formovanie postavy a postupné zlepšovanie kondície. 0 Dní 0 Tréningov 0 Výzvy 0 Bonusy Ideálne je cvičiť každý druhý deň! 19.99 9 99 Akcia Viac informácii tu. The post REDUKČNÝ ONLINE KURZ appeared first on Katie De Chimp.

prejsť na článok

KONDIČNÝ ONLINE KURZ

Online kurz zameraný na zlepšenie celkovej telesnej zdatnosti, sily aj kondície. 0 Dní 0

prejsť na článok

ONLINE PILATES KURZ

Kurz zameraný na zlepšenie držania tela, spevnenie celého jadra a zlešenie flexibility a mobility pomocou metódy Pilates. Super cena:

prejsť na článok

Online kurz: Ladywork SHAPE ME 2

Kurz zameraný na podporu a prevenciu ženského psychického aj fyzického zdravia, zlepšovanie kondície, formovanie postavy a redukciu tuku. Program otvoríme 20.4.202

prejsť na článok

Jesenný kurz 2021

Prihlasovanie na jesenný kurz je spustené. Kurz bude trvať 13 týždňov. Je možné využiť 5 náhradných hodín v rámci celej Bratislavy. Kurz začína 13.9.2021. The post Jesenný kurz 2021 appeared first on .

prejsť na článok

KURZY

Chcete sa naučiť nové techniky líčenia na sebe?Využite KURZ SAMOLÍČENIA.Pre viac info ma kontaktujte sms, alebo mailom. Ste začínajúca vizážistka, prípadne už zabehnutá a chcete zlepšiť svoje skills? Môžete využiť  INDIVIDUÁLNY KURZ LÍČENIA.Pre viac info

prejsť na článok