Recepčná vo firme (brigáda)

▪ Pozícia je vhodná pre študentku alebo študenta najlepšie 1. alebo 2. ročníka VŠ, ktorí majú veľmi dobré komunikačné zručnosti, reprezentatívne vystupovanie a hľadajú dlhodobú brigádu počas celého štúdia v oblasti administratívy.

prejsť na článok

Hlavná recepčná (vo firme)

▪ Pozícia je vhodná pre komunikatívneho a reprezentatívneho človeka, ktorý má pracovné skúsenosti na recepcii a je schopný prebrať zodpovednosť za celú recepciu vrátane kolegyne.

prejsť na článok

Skladník/skladníčka - expedícia balíkov (aj brigáda na celé leto)

Pozícia je vhodná pre manuálne zručného skladníka/skladníčku, ktorý/á nechce pracovať na zmeny v priemyselných parkoch a cestovať mimo Malaciek, prípadne ako letná brigáda pre vysokoškolských študentov, ktorí budú môcť pracovať aj v septembri.

prejsť na článok

Recepčný/Recepčná hotel

Opis pracovného miestaPersonálna agentúra JOBCHECK hľadá pre klienta pracovníkov hotelovej recepcie v meste Morschen v Nemecku. PodmienkyPracovná doba: 40 hodín týždennePracovné dni: 5 dní v týždniZmeny: dvojzmenná prevádzka ranná a poobedná zmenaMzda: 2

prejsť na článok

Zelené oči- projekt Netreba zabúdať, ale treba vysádzať

Dobrovoľnícka brigáda  11. novembra 2023 od 9:00 hod.  Kšinná- pomník padlým hrdinom 

prejsť na článok

Brigáda môže byť i zábava!

Existuje množstvo brigád, ktoré si môžeš skúsiť. Nemusí to byť monotónna práca, nuda, či nebodaj drina. Existuje niekoľko brigád, ktoré sú zábavné a nabijú ťa energiou každý deň. Starostlivosť o deti alebo zvieratká v rodine. Veru tak. Starostlivosť o ti

prejsť na článok