Rádioklub Omega v RTVS

Pred niekoľkými týždnami sa nám ponúkla super príležitosť na spropagovanie rádioamatérskej činnosti v RTVS relácii Televíkend. Veľmi radi sme túto možnosť využili a vnikla tak veľmi pekná reportáž o tom, kto sú to rádioamatéri, čomu sa venujeme a aj ako Pokračovať v čítaní The post Rádioklub Omega v RTVS first appeared on OM3KFF / OM5M.

prejsť na článok

RTVS relácia Kultúra 16.09.2023

Kultúra SK Televízny archív – pôvodná tvorba i športové relácie online (rtvs.sk) The post RTVS relácia Kultúra 16.09.2023 appeared first on KatarínaŽiak.

prejsť na článok

RTVS - Kontakty: Ako rozvíjať potenciál detí

Naša Lucia Jakabová bola spolu s odborníčkou na liečebnú pedagogiku Máriou Kozelkovou v relácii Kontakty na rtvs porozprávať o tom ako rozvíjať potenciál detí. Vypočujte si tento zaujímavý rozhovor.

prejsť na článok

(Správy RTVS) Hlas vyzýva vládu na výkup pšenice od slovenských pestovateľov

Návrh zákona predložia do NR SR v septembri. Strana Hlas-SD upozorňuje na nízku kvalitu potravín, ich možný nedostatok a nárast cien v prípade zlyhania globálneho trhu, ktorý môže nastať už na jeseň. Podľa slov predsedu strany Petra Pellegriniho sa slo

prejsť na článok

Reportáž RTVS.SK Dámsky klub

BRATISLAVA 27.10.2021V dennom magazíne Dámsky klub sme mali možnosť poskytnúť užitočné rady a typy, ako sa starať o náhrobný kameň a gravírované náhrobné písmo. V reportáži sa dozviete aký je rozdiel medzi náhrobným kameňom zo žuly a terazzo ( umelým kame

prejsť na článok