QT Zimná bunda- modrá

Zimná bunda vyvinutá quadruplegikmi a tetraplegikmi s jednoduchším úchopom a širším strihom v oblasti brucha. Bunda QT bola vyvinutá s pomocou našich ambasádorov a kvadruplegikov, ako i tetraplegikov.  Spoločne sme dospeli k strihu 50/50 . Ideálne riešenie ako schovať brucho a zabezpečiť správny strih v oblasti ramien. Vonkajšia vrstva bundy je vyrobená z 3 vrstvovej látky GEO TECH Storm, ktorá je: priedušná, vetruvzdorná a vodeodolná. Skvelá izolácia je zabezpečená izolačnou vrstvou Primaloft® Gold ECO, ktorá je známa aj ako absolútna izolácia spomedzi izolácií, jednoducho neexistuje lepšia možnosť. Trochu viac sa nachádza na hrudi a pleciach a trochu menej na spodnej časti chrbta (v operadlovej časti) a pažiach (pre dobrý rozsah pohybu). Použili sme Magzip® zips • Magnetická základňa umožňuje ľahké štartovanie zipsu a použitie jednou rukou • Minimálna obratnosť potrebná na uzavretie zipsu • Základňa zipsu drží pohromade a spĺňa všetky priemyselné normy • Ľahký a prirodzený pocit pri rozopínaní Najdôležitejšie prvky: Strih 50/50 presne vymedzuje priestor pre brucho, pričom typ strihu  50/50 odstraňuje všetok prebytočný materiál, ktorý často vídať pri výbere klasických strihov búnd pre nesediacich. Vyberte si veľkosť bundy tak, aby sa vám do nej zmestili plecia a pre brucho zostane dostatok miesta. 12-stupňový uhol na golieri: prispôsobenie polohy krku a hlavy pri sedení. Zatváranie na zápästí ‘Palcom ruky’ . Konečne dobre vyzerajúci a funkčný uzáver zápästia! Kratšia vpredu: už žiaden objemný vzhľad. Bunda určená na sedenie. Stredové vrecká: jednoduchšie použitie. Dve vnútorné vrecká vľavo a vpravo. Magnetické uzatváranie na nepremokavom preklade. Silikónová priľnavosť na spodnej časti chrbta zabraňuje tomu, aby sa bunda vyhŕňala. Skladateľná, nastaviteľná kapucňa je strihaná tak, aby zaistila dobré videnie pri otáčaní hlavy. “Kĺzavé rukávy”, super mäkká podšívka zvyšuje ľahkosť kĺzania sa cez rukávy pri nasadení bundy. Menej problémov, rýchlejšie obliekanie. Ochrana rukávov. Extra odolná vrstva je laminovaná na vrchnú časť látky na vnútornej strane predlaktia. Značne tak zvyšuje odolnosť bundy. Laserom strihané pútka Vrecká zvárané laserom Podlepené švy Kinetic Balance pracuje so známymi značkami tkanín a materiálov, ako sú Primaloft®, Thermolite®, Cordura® a GEO TECH®.  Absolútne najlepšie z najlepších na trhu. Spoločnosť Kinetic Balance s potešením pracuje s materiálmi týchto uznávaných svetových spoločností v oblasti materiálov pre vonkajšie použitie. To nám dáva príležitosť dodať vám najlepšie možné oblečenie pre vozíčkárov, vyrobené pre váš spôsob života a pohybu! Veľkosť, farba, materiál: Veľkosť:    M, L, XL, XXL Farba:       modrá Materiál:   GEO TECH STORM 3-vrstvová látka. vodeodolný, bez PFC. Zips Primaloft Gold Magzip. Príspevok QT Zimná bunda- modrá je zobrazený ako prvý na Letmo.

prejsť na článok

Základ vášho zimného šatníka? Prešívaná bunda!

V zime na seba musíme dať omnoho viac oblečenia, než v iných ročných obdobiach, a ak popri tom chceme byť aj štýlové, dá to naozaj veľa práce. Okrem obľúbeného vrstvenia je, samozrejme, dôležité siahnuť aj po vrchných teplých kúskoch, akým je zimná bunda.

prejsť na článok

Nové mikiny VERTEX

Zohrejte sa s našími mikinami VERTEX!Naše pánske mikiny VERTEX W42 a VERTEX HOODIE W43 sú ideálnym spojením štýlu a funkčnosti pre každodennú prácu. Jedinečné vlastnosti a prvky:

prejsť na článok

Dámske bundy na zimu

Móda zohráva v živote každej ženy veľmi dôležitú rolu. Ide o možnosť vyjadriť svoju osobnosť, štýl a zameranie. Móda môže byť jednoduchá, ale samozrejmeaj extravagantná. Či už máte radšej bežné basic kúsky alebo sa cítite lepšie v originálnych, zaujímavýc

prejsť na článok

PODUJATIA 2024 kde nás môžete stretnúť

Rok 2024 bude pestrý, spoločenský a s vínom v ruke Zapíšte si do kalendárov kde všade sa budete môcť stretnúť s nami a s našimi vínami: 13. apríl – DEŇ MODRANSKÝCH PIVNÍC, Modra 27. apríl Vinšpacírka, Banská Bystrica 4. máj – VÍNOVÝ TRH, Modra 11.

prejsť na článok

Pánska bunda na zimu

Aj keď móda vždy bola a aj je v réžii skôr ženského pohlavia, čoraz viac mužov môžeme vidieť v zaujímavých originálnych outfitoch. Aj muži sa radi pekne oblečú a na svojom výzore si dávajú stále viac záležať. Páni nemôžu ohúriť make-upom a preto svoju poz

prejsť na článok