Psychologický program

V rámci Psychologického programu PhDr. Piačkovej nás každý utorok navštevuje psychologička Mgr.Vanda Klaučová, ktorá s našimi klientmi precvičuje a zdokonaľuje kognitívne schopnosti pomocou rôznych cvičení. Taktiež individuálne poskytuje kognitívno-behaviorálnu terapiu podľa potrieb našich klientov. The post Psychologický program appeared first on GoldenAge.

prejsť na článok

Benefitný program pre našich klientov

Benefitný program ponúka množstvo výhod pre našich klientov. Vychutnajte si exkluzívne benefity a zľavy na širokú škálu produktov a služieb u našich partnerských spoločností. Viac o benefitoch spojených s kúpou bytu v projekte PRI STUDNIČKE nájdete tu. Pr

prejsť na článok

Mentoring program

Výber svojho vlastného mentora je neodmysliteľnou súčasťou štúdia v profesijne orientovanom bakalárskom programe. The post Mentoring program appeared first on Profesijný Bakalár.

prejsť na článok

Nov program CANAL+ Sport je prstupn na satelite Astra.

Vysielanie programu CANAL+ Sport začna už 4. 8. 2022 o 18:00. Chcete sa dozvedieť ako na satelitnej televzii freeSAT naladiť tento nov program?

prejsť na článok

Program mladých v Levoči

Komisia pre mládež v Spišskej diecéze v spolupráci s farským úradom v Levoči pozýva všetkých mladých v sobotu 1.7.2023 na odpust na Mariánsku Horu, kde bude program venovaný mladým s názvom Boh to vidí inak. V programe, ktorý začne o 21:00, budú sved

prejsť na článok

Farské oznamy a program sv. omší

Príspevok Farské oznamy a program sv. omší je zobrazený ako prvý na Rímskokatolícka farnosť Fričovce.

prejsť na článok