Prvýkrát do školy s okuliarmi? Časť 2, rady pre tínedžerov.

Zobrať si okuliare prv kr t do koly nie je tak ľahk ako by sa mohlo zdať. Ale nie je to zas ani tak hrozn ako by sa mohlo zdať. Tak pozrime sa na to bliž ie. Ak ste už t nedžer, nemajte obavy že sa z v s bud spolužiaci smiať. Tento vek je pr ve typick a najlep na zmeny v obliekan , spr van v postojoch. Va e okuliare nezmenia V s, zost vate ak ste. Zv raznia va u jedinečnosť, va u osobnosť. Okuliare zv raznia v vzhľad a obohatia v atn k. Pozn mky tipu, že vyzer ako biflo či dokonca inteligent berte s smevom a ako lich tku. Dnes je cool vyzerať ako intelektu l, baby na to letia. Veľmi popul rny je takzvan Nerd t l, ktor kladie d raz na uhladen a inteligentn look. A že okuliare prid vaj na kr se mlad m žen m ani netreba hovoriť. Množstvo chlapcov si mysl a poviem v m, že v okuliaroch vyzer te sexy a rozko ne. Je to v dne n ch dňoch absol tne cool. Ak ste už na v ke, m te vyhran . Nikto nebude negat vne reagovať na va e okuliare, te te sa na lich tky. Pripravte sa na prv deň s okuliarmi d sledne, napl nujte si ho a bude to ľah ie. Zoberte si aj nov aty, rifle, tričko, t lov kolsk ta ku, čokoľvek v čom sa budete c tiť dobre. Zmeňte čes, farbu vlasov, ak v m to vyhovuje. Smelo zmeňte svoj v zor komplexne, tak aby ste sa c tili atrakt vne. Začiatok alebo koniec kolsk ho roka je ide lnym obdob m. V etci sa te ia na pr zdniny, resp. s smutn že pr ve skončili a nikto sa nebude starať o va e okuliare. Prv deň si jednoducho nasaďte okuliare, usmejte sa a vst pte do triedy ako st le. To je v etko. Už to bude iba ľah ie. Prv deň si okuliare v imn a niektor sa na ne sp taj , utr sia pozn mku. Na druh deň, to už nebude novinka, bud tu nov spr vy. Ak sa nec tite veľmi isto urobiť to takto n hle, m žete začať nosiť okuliare postupne. Nasaďte si ich počas hodiny, občas keď ich potrebujte, napr klad pri č tan . Nech už k tomu prist pite akokoľvek, netreba z toho robiť vedu. Určite okuliare neodmietajte, tak ako by ste predsa neodmietali in lieky, ktor by v m lek r predp sal. A pam tajte, s to iba okuliare. Mili ny ľud m okuliare. Potrebujete ich tak sa z nich te te. Okuliare v m spr jemnia videnie, urobia v život pohodlnej a kraj . Pozrite si aj 1.časť čl nku - rady pre rodičov.

prejsť na článok

Prvýkrát do školy s okuliarmi? Časť 1, rady pre rodičov.

Je prirodzen , že rodičia nie s pripraven , keď sa dozvedia že ich dieťa mus nosiť okuliare. Nejde to vždy jednoducho a r chlo prijať že budete mať dieťa s okuliarmi . Ak je to ťažk pre v s, o to ťaž ie to mus byť pre mal ho človiečika aby pochopil,

prejsť na článok

AKO zaobchádzať s okuliarmi ?

NIEKOĽKO RÁD, aby Vám okuliare dlhšie vydržali Okuliare nasadzujte a skladajte z tváre oboma rukami Ak ste si zvykli skladať Čítať viac The post AKO zaobchádzať s okuliarmi ? appeared first on iOPTIKA OČNÁ OPTIKA.

prejsť na článok

Dodatočné oceňovanie víťaznej školy a dvoch tretích miest

V predchádzajúcom článku Výsledky DAŠ s Gepardom sme uviedli, že víťaznú školu a dve dievčatá na treťom mieste oceníme dodatočne. Vyhrala Spojená škola Svätej Rodiny z ulice Gercenova, ktorá bola mimochodom na podujatí DAŠ S Gepardom prvýkrát. Dnes môžme

prejsť na článok

Slnečné okuliare Superdry

Slnečné okuliare Superdry už aj v iOPTIKE Značka Superdry je postavené na štýle, staňte sa štýlovými s okuliarmi Superdry. Značka Superdry Čítať viac The post Slnečné okuliare Superdry appeared first on iOPTIKA OČNÁ OPTIKA.

prejsť na článok