Prvý deň

Výlet do centra Vysokých Tatier – obhliadka mesta Tatranská Lomnica, Starého Smokovca, ďalej pozemnou lanovkou na Hrebienok, odtiaľ peši 30 minút k vodopádom Studeného potoka. Malé občerstvenie na spiatočnej ceste v najstaršej chate vo Vysokých Tatrách, v Rainerovej chate. Bola postavená v roku 1863 Jánom Jurajom Rainerom. Po postavení chaty Kamzík r. 1884 zanikla. Obnovená bola v roku 1998. Odvtedy slúži verejnosti ako chata s malým občerstvením bez podávania jedál a ubytovania. V chate je aj malá expozícia histórie a súčasnosti horských nosičov, zbierka starého horolezeckého náradia a starých lyží. Je cenným dokladom dobovej architektúry chát. Chatárom je v súčasnosti Peter Petras. V poobedňajších hodinách menšia obhliadka mesta Poprad, obchodného centra, pešej zóny a kultúrnych pamiatok. Návrat do penziónu. Predvečerné posedenie v záhradnom altánku s dobre vychladeným pivom a miešaným nápojom. Príspevok Prvý deň je zobrazený ako prvý na Penzion u vierky.

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! Príspevok Ahoj svet! je zobrazený ako prvý na Ozoneman.sk.

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! Príspevok Ahoj svet! je zobrazený ako prvý na ENERGOPROJEKT EDS, s.r.o..

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! Príspevok Ahoj svet! je zobrazený ako prvý na PROVIDUS.

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! Príspevok Ahoj svet! je zobrazený ako prvý na Apartmány Belveder.

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! Príspevok Ahoj svet! je zobrazený ako prvý na Apartmány Orava.

prejsť na článok