Prvé roky na prvom mieste

Malé deti sú úplne odkázané na starostlivosť dospelých. Vývin detí do veľkej miery závisí od toho, ako s nimi rodičia a opatrovatelia komunikujú a reagujú na ich potreby. Ale blaho malých detí nie je len súkromná záležitosť. Vlády zohrávajú rozhodujúcu úlohu pri podpore rodičov a rodín, ale aj pri vytváraní ekosystému politík a služieb, ktoré []

prejsť na článok

Obchodný referent - operatívny leasing

▪ Pozícia je vhodná pre človeka, pre ktorého je atraktívna práca s dokumentami, číslami, má výborné komunikačné zručnosti a samostatnosť a spoľahlivosť sú pre neho na prvom mieste.

prejsť na článok

Vokátor Zuzany Lániovej - obecná škola, rok 1934

Vokátor slečne Zuzane Lániovej diplomovanej učiteľke v Pukanci. Školská stolica obecnej ľudovej školy v zasadnutí dňa 11. augusta 1934 jednohlasne Vás vyvolila na druhom mieste za výpomocnú učiteľku na obecnú ľudovú školu v Malachove. Nakoľko na prvom mie

prejsť na článok

Pracovník back office v operatívnom leasingu automobilov

▪ Pozícia je vhodná pre skúseného obchodného referenta, pre ktorého je atraktívna práca s dokumentami, číslami, má výborné komunikačné zručnosti, samostatnosť a spoľahlivosť sú pre neho na prvom mieste.

prejsť na článok

Office Manager

Pozícia je zaujímavá pre skúsenejšiu/šieho asistenta/tku prípadne Office manažéra, pre ktorého je atraktívna práca s dokumentami, má výborné komunikačné zručnosti, a samostatnosť a spoľahlivosť sú pre neho na prvom mieste.

prejsť na článok

Enduro GP 2023: GP Talianska

Po prvom kole na Enduro GP Talianska sú zverejnené prvé videá z troch súťažných dní. Všetky nájdeš v článku, môžeš sa tak pozrieť, ako po oba dni absolútne dominoval Brad Freeman na Bete. Ako sedí Josepovi Garciovi prestup na malú motorku a mnoho iného.

prejsť na článok