Prvá trieda

Synček bol v septembri prvýkrát v škole. Vráti sa domov a otec sa ho pýta: - Tak ako bolo v škole? - Riadne nás oklamali! Ani DVD, ani video, ani televízor, dvadsať ľudí tam sedí, dokonca aj tie stoly a stoličky boli drevené! Tomu hovoria prvá trieda?

prejsť na článok

Prvá hádka

Rozprávajú sa dvaja kamaráti: - Moja prvá hádka s manželkou bola obzvlášť sladká. - Prečo? - Hodila po mne svadobnú tortu.

prejsť na článok

Kontakt

MKV Servis OC Mila, Americká trieda 13, Košice Sídlisko Ťahanovce Fakturačné údaje ELEKTROTRADING Košice s.r.o. Byster 144 044 41 Sady nad Torysou mail: [email protected] tel: 055 / 24 000 92

prejsť na článok

Prvá živá výrobná hala na svete sa nachádza v ČR

Emerson introduces the Parker scalloped blade design, moving air more quietly and efficiently. A design breakthrough upgrades Emerson. The post Prvá živá výrobná hala na svete sa nachádza v ČR appeared first on Pipe Control.

prejsť na článok

Prvá pomoc pri zápche

V prvom rade sa chcem poďakovať mamičkám, ktoré si navzájom pomáhajú v skupine Detičky inak obdarené. Zaujala ma diskusia na túmu čo pomáha pri zápche. Ja som už dlhšie uvažovala nad tým, že skúsim zozbierať postrehy a skúsenosti mamičiek, ktoré s týmto b

prejsť na článok

Dajte jej šancu

Je trieda plná blondínok. Učiteľ skúša jednu z nich z matematiky: - No, Zuzka, koľko je 2+2? - Päť. Ostatné blondínky začnú spoločne kričať: - Dajte jej šancu, dajte jej šancu! Učiteľ:

prejsť na článok