Promo kód pre mobilnú banku N26

Mobilná Banka N26 je síce nemecká, ale bez problémov funguje aj na Slovensku. Registrácia a kompletná správa účtu prebieha pohodlne cez mobilnú aplikáciu, nie je tak treba žiadnu pobočku navštíviť osobne všetko riešite cez mobil. Navyše, máte tu možnosť zárobku 15 eur za každého odporúčaného člena! Promo kód pre N26: jozefl5628 The post Promo kód pre mobilnú banku N26 appeared first on Prefíkaná líška.

prejsť na článok

4 EUR promo kód pre Wish

Pri použití Wish promo kódu lwnbxfg do 24 hodín, získate dvojnásobný vstupný bonus a to 4 eur! The post 4 EUR promo kód pre Wish appeared first on Prefíkaná líška.

prejsť na článok

9 EUR promo kód pre Wish

Pri použití Wish promo kódu lwnbxfg do 24 hodín, získate extra navýšený vstupný bonus 9 eur! The post 9 EUR promo kód pre Wish appeared first on Prefíkaná líška.

prejsť na článok

Ostrzeżenie: Zmiana przekierowania przelewów z banku ING

Pragniemy poinformować, że niżej wymienione rachunki bankowe naszej spółki AKCENTA CZ a.s. zarejestrowane w banku ING Bank Śląski S.A. w walutach EUR, USD i PLN zostaną zamknięte z dniem 23.1.2020.

prejsť na článok

Tipsport 49 free spinov

Promo akcia Tipsport 49 free spinov prebieha od pondelka 31.1. do nedele 6.2.2022. V banku je až 3 000 eur a vyhrať môžete 49 free spinov. Hry v ktorých môžete súťažiť sú vypísané nižšie. Odkaz na bonus The post Tipsport 49 free spinov appeared fi

prejsť na článok

Novoročná promo zľava 30 % na Autodesk Fusion 360 vrátane všetkých rozšírení a produktových sád

Najväčšie zľavy na produktovú rodinu Autodesk Fusion 360. Inovujte a šetrite náklady. Akcia trvá do 31. januára 2023. Správa Novoročná promo zľava 30 % na Autodesk Fusion 360 vrátane všetkých rozšírení a produktových sád prichádza z arkance-systems.sk.

prejsť na článok