Projektový manažér obchodného oddelenia

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti Realizácia a riadenie projektu od začiatku až po koniec, udržiavanie obchodných vzťahov a reprezentácia spoločnostito sú hlavné predpoklady, ktorými disponuje náš budúci Projektový manažér v oblasti obchodu. Tvojím hlavným poslaním u nás bude: Riadenie významných obchodných prípadov spoločnosti; Koordinácia týchto obchodných prípadov naprieč spoločnosťami v skupine, s dodávateľmi a kooperantami; Riadenie obchodného prípadu od obchodných zmlúv až počas celej realizácie zákazky; Rokovanie s tuzemskými a zahraničnými zákazníkmi; Reprezentuje skupinu firiem s veľkým potenciálom uplatnenia na slovenskom a zahraničnom trhu; Vyhodnocovanie obchodných zákaziek; Koordinácia úloh v projektovom tíme smerom dovnútra do spoločnosti; Aktívna osobná, telefonická a elektronická komunikácia s klientmi za účelom upevnenia a rozvoja obchodných vzťahov; Vedenie obchodných stretnutí, vyjednávanie obchodných podmienok a udržiavanie obchodných štandardov. Tvojou motiváciou za dobre odvedenú prácu bude zaujímavá mzda + projektové odmeny zo zisku Zamestnanecké výhody, benefity Podnikové stravovanie Firemné rekreačné zariadenia Príspevok na dovolenku Vzdelávacie kurzy, školenia Firemné akcie Zdravotné voľno Príspevok na dopravu Možnosť home office Flexibilný začiatok/koniec pracovnej doby Príspevok na šport/kultúru/voľný čas Kafetéria Požiadavky na zamestnanca Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním vysokoškolské II. stupňa Jazykové znalosti Anglický jazyk Stredne pokročilý (B2) Ostatné znalosti Microsoft Office Pokročilý Príspevok Projektový manažér obchodného oddelenia je zobrazený ako prvý na MSM GROUP Kariéra.

prejsť na článok

Projektový manažér výstavby bytových domov

Pozícia je zaujímavá pre projektového manažéra z oblasti stavebníctva prípadne pre skúsenejšieho stavbyvedúceho, ktorý má ambíciu a schopnosti posunúť sa na pozíciu projektového manažéra.

prejsť na článok

Asistent/-ka obchodu v operatívnom lízingu automobilov

Poslaním pozície je podpora obchodného oddelenia po administratívnej a čiastočne marketingovej stránke.

prejsť na článok

Návšteva kolegov v teréne

V októbri sme pre naše kolegyne z officeu pripravili výjazd do Bratislavy. Cieľom bolo spoznať prácu kolegov priamo v teréne. Manažér kvality Miloš Pagáč a projektový manažér Miroslav Mikolášek boli výbornými sprievodcami po viacerých objektoch, v ktorých

prejsť na článok

Projektový manažér elektromontážnych zákaziek

Informácie o pracovnom mieste: Miesto práce: Slovensko, Poľsko, Maďarsko podľa miesta realizácie zakázkyTermín nástupu: DohodouDruh pracovného pomeru: Plný úväzok, živnosť Náplň práce, právomoci a zodpovednosti: Vedenie zákaziek, vedenie pracovné

prejsť na článok

Hlavný účtovník (Accounting supervisor)

Poslaním tejto pozície je vedenie účtovného oddelenia zahŕňajúceho 4 interné účtovníčky a zastrešenie výstupov oddelenia po odbornej stránke.

prejsť na článok