Problém s vetrami

- Pán doktor, mám taký problém s vetrami, ale musím povedať, že ma to až tak moc netrápi. Moje vetry totiž nevydávajú žiadny zápach a nie sú ani počuť. Aby som Vám povedala pravdu, za tu dobu, čo tu sedím a hovorím s Vami, som si prdla asi dvadsaťkrát a vy o tom ani neviete, pretože moje vetry nie sú počuť a nezapáchajú.

prejsť na článok

Bude mať problém

Príde 8-ročný chlapček do baru a hovorí peknej barmanke: - Héj, zlato, čo takto Škótska s ľadom? Barmanka: - Ufff. Chceš, aby som mala problém? - Možno neskôr, pipka. Najprv by som si dal ten drink!

prejsť na článok

Ako spoznám blížiace sa problém supchatým potrubím?

Počujete bublanie, cítite zápach z potrubia, odpad pomaly a nepravidelne odteká. Blížite sa k havarijnému stavu. Niekedy sa problém s upchatou kanalizáciou objaví aj bez príznakov. Neváhajte nás kontaktovať. Radi vám pomôžeme.

prejsť na článok

Problém so zrakom

Hovorí 80-ročný dedko svojmu vnukovi: - Vieš, vnúčik, v poslednom čase mám problém so zrakom. Pred 50-timi rokmi som sa 5 minút pozeral do pikolíny a hodinu mi stál. Teraz sa pozerám hodinu a stojí mi len 5 minút.

prejsť na článok

Řešíte správný problém?

Jsme na automatizaci příliš malí, naše výrobní procesy jsou příliš specifické, nevidíme šanci na návratnost, nejsou na to finance a na správu automatizovaného systému potřebujeme vlastní specialisty? Jsou to vaše skutečné otázky? The post Řešíte správný p

prejsť na článok

Rozhodovanie zápasu

Príde mladý neskúsený futbalový rozhodca za starým skúseným futbalovým rozhodcom a prosí: - Mám problém. Pomôž! - Čo sa stalo? , vyzvedá starý. - Zajtra pískam zápas Slovan - Košice. Zo Slovana mi dali 3300 eur a z Košíc 3000 eur. Neviem teraz, ako má

prejsť na článok