PRÍRODNÉ AFRODIZIAKÁ PRE LEPŠÍ SEX

Že láska ide cez žalúdok je už dávno známy a pravdivý fakt. Dobré jedlo spúšťa lavínu príjemných pocitov, ktoré vedú k uvoľneniu a zvýšeniu sexuálneho apetítu. MACA PERUÁNSKA – Pre zvýšenie vašej energie a libida: V dnešnej dobre sa účinkov MACA prášku teší celý svet. Vedecký výskum ako aj neoficiálne dôkazy nasvedčujú, že MACA prispieva k hormonálnej rovnováhe, podporuje plodnosť, zvyšuje energiu a libido a pomáha pri prevencii chorôb prostaty. GRANÁTOVÉ JABLKO – Doplňte svoj testosteron: Pitie granátovej šťavy zvyšuje libido u žien aj mužov. Dôvodom je, že granátové jablko obsahuje testosteron. Ten zlepšuje náladu a uvoľňuje napätie. Stačí jednej pohár šťavy z granátových jabĺk denne. GOJI – Vyskúšajte ovocie plné radosti: Drobné červené plody kustovnice čínskej obsahujú mnoho prospešných látok, že si vyslúžili mnoho prívlastkov ako je napríklad super potravina nazývaná aj ovocie radosti či dlhovekosti. Okrem množstva pozitívnych účinkov pôsobí aj ako afrodiziakum pre mužov a ženy a pomáha v liečbe neplodnosti. ZÁZVOR – Nabudí vaše zmysly: Štipľavý zázvor zahreje, rozprúdi telo a aktivuje vaše zmysly. Zázvor zvyšuje sexuálnu výkonnosť a rýchlejšie spaľovanie tukov. Stimuluje krvný obed a zvyšuje libido u mužov a žien. JAHODY – „Venušine plody“ pre mužov a ženy: Vďaka obsahu zinku a manganu funguje toto ovocie ako prírodné afrodiziakum pre mužov aj ženy. Nie nadarmo sa jahody kombinujú so šampanským. Ďaleko lepšie však vstrebá telo účinné látky v kombinácii s mliečnymi produktami. CHILLI PAPRIČKY – Okoreňte váš sexuálny život: Milovníci papričiek si nemôžu vynachváliť príval energie, ktorú dodávajú. Najviac zlepšujú prekrvenie celého tela a citlivosť pohlavných orgánov. To sa pred večer plnej vášne určite hodí! ŠPARGĽA – Prebudí aj nesmelých: Špargľa dopomáha k chtíču u žien a mužov. Biela a zelená špargľa zvyšuje chuť na sex a u mužov podporujú potenciu. Je to výborný zdroj energie a má pozitívne vplýva na pohlavné hormóny a lidido. BANÁN – Na sebavedomie a túžbu: Banán už len svojim tvarom ponúka rôzne sexuálne fantázie. Vďaka draslíku, vitamínom a ďalším látkam navodzuje pocit šťastia, zvyšuje sebavedomie aj sexuálnu energiu. ČOKOLÁDA A KAKAO – Pre zdravý sexuálny život: Už Aztékovia vedeli, že čokoláda a kakao sú výnimočné potraviny. Kvalitná čokoláda s obsahom aspoň 70% kakaa obsahuje antioxidanty a má silné povzbudzujúce účinky, je dobrá na mentálne zdravie a zdravý sexuálny život. The post PRÍRODNÉ AFRODIZIAKÁ PRE LEPŠÍ SEX appeared first on Joyfull.sk.

prejsť na článok

Prírodné nápoje lásky a AFRODIZIAKÁ

Už od nepamäti patria rôzne nápoje, prášky a ďalšie ťažko dostupné prostriedky na podporu mužnosti a sexuálneho výkonu medzi veľmi žiadaný tovar.

prejsť na článok

Trendy v parfémoch: Čo bude v kurze pre prírodné parfémy v roku 2024?

Ak ste si kládli otázku, čo prinesie nadchádzajúci rok pre prírodné parfémy, pozrime si tipy, ktoré sa v odvetví parfumérie budú tento rok preferovať.

prejsť na článok

Prečo si vybrať práve prírodné parfémy?

Prírodné parfémy majú mnoho benefitov, no nie každý o nich možno vie. Poďme teda odhaliť ich tajomstvá, prečo ich používať a čo všetko prinášajú.

prejsť na článok

Ako vyhladiť vrásky prírodne

Z Ebooku Začíname s prírodnou kozmetikou vyberáme pre Vás časť Zrelá pleť a vrásky , prírodné ošetrenie a produkty. Najmä po letnom horúcom období je hydratácia pokožky a vyhladenie jemných vrások veľmi aktuálne. Urob niečo pre seba a cíť sa lepšie :) ..

prejsť na článok

PRÍRODNÉ FARBENIE vlasov môže pomôcť opäť vlasy zregenerovať / PRÍRODNÉ FARBENIE

Naše vlasy sú často prostriedkom k seba-vyjadreniu. Prezentujeme nimi samých seba. Preto sa tak o vlasy staráme a zaujímame. Mrzí nás, keď sú poškodené, alebo ak sa objavia nejaké problémy. Často cítime potrebu zmeniť strih, účes, či oživiť alebo pozmeniť

prejsť na článok