Pripravujeme nový zaujímavý obsah a hľadáme nové posily

Sieť portálov, do ktorej patrí aj web Košicak.sk, zmenila majiteľa a stala sa súčasťou portfólia Online Media Holding. Prechádza

prejsť na článok

Připravujeme nové webináře o Zoner inShopu

Nové bezplatné webináře Zoner inShop - nejpoužívanějšího e-komerčního řešení pro výstavbu e-shopů.

prejsť na článok

Ďalšia várka fotiek z roku 2019

Ako pripravujeme nový ročník, vyhrabali sme fotky, ktoré sme mi fotili. Neboli zrovna najvhodnejšie podmienky na fotenie, ale niečo sa z nich dá vidieť :-)

prejsť na článok

Hľadáme lektorov

Hľadáme zanietených a talentovaných lektorov, ktorí sa radi podelia o svoje skúsenosti a majú záujem inšpirovať iných k rozvoju. V našej tanečnej škole vám otvárame dvere k skvelým príležitostiam a ponúkame možnosť rozvinúť svoju kariéru ako lektor.

prejsť na článok

Novinky Október

Najlepší hamburger v meste ! Každý deň od 10:30 do 23:00. Máme v ponuke už aj varené vínko či kávu alebo čaj. Pripravujeme nový hamburger s bravčovým mäskom. Tešíme sa na Vašu návštevu The post Novinky Október appeared first on Galimar.sk.

prejsť na článok

Nový jedálny lístok

Nová sezóna, nový jedálny lístok. Od piatku 3.11. nájdeš v Liptovare veľa noviniek. Či už ku pivu, na chutný obed, alebo skvelú večeru s partiou. Pridali sme sýte, zimné jedlá. Napríklad, hovädzie rebrá sous-vide s kôprovou omáčkou a domácou knedľou, aleb

prejsť na článok