Pripravované CDESK riešenia pre rok 2023

Pre tento rok sme pre vás pripravili viacero riešení, ktoré budú priateľské voči vám a vašim zákazníkom. Naše „virtuálne firemné laboratórium“ funguje nepretržite. The post Pripravované CDESK riešenia pre rok 2023 appeared first on CDESK.

prejsť na článok

CDESK MS 2023 v squashi

Prečo sme už po štvrtý raz podporili vrcholné slovenské podujatie v squashi?  „Tento šport je progresívny, dynamický, rýchly, ale na Slovensku nemá takú podporu, akú by si zaslúžil. Chceme, aby u nás fungoval a rozvíjal sa, podobne ako je tomu v Čechách.“

prejsť na článok

Opäť sme partnerom Majstrovstiev SR v squashi

Podporujeme squash, lebo je rýchly a komplexný, ako naše CDESK riešenia. Preto sme už po štvrtý raz hlavným partnerom tohto dravého športu. The post Opäť sme partnerom Majstrovstiev SR v squashi appeared first on CDESK.

prejsť na článok

Predsedníctvo a Valné zhromaždenie 2.2.2023

Prvé Valné zhromaždenie v tomto roku bolo úspešné. Členovia APSS v SR schválili všetky pripravované aktivity na tento rok. Atmosféra bola pracovná, ďakujeme za účasť. Ešte zopár momentiek.

prejsť na článok

Úvod do účtovania v CDESKu

Prečítajte si ako funguje účtovanie v CDESKu a aké rôznorodé využitia ponúka. The post Úvod do účtovania v CDESKu appeared first on CDESK.

prejsť na článok

Predstavenie Helenka pre klientov a zamestnancov

Spoločne sme sa stretli v utorok 6. decembra na folklórnom muzikáli Helenka v priestoroch Radošinského naivného divadla v Bratislave. The post Predstavenie Helenka pre klientov a zamestnancov appeared first on CDESK.

prejsť na článok