Pripájame sa ku kampani Suchý február

Pripájame sa ku kampani Suchý február 4.februára 2022 Alkohol je súčasťou našej kultúry, jedným zo základných kameňov zábavy. Požívanie alkoholu je znakom dospelosti.Na druhej strane odmietnutie prípitku alkoholom je podozrivé a zaváňa stigmou alkoholizmu. Tým, že sa rozhodneme vzdať sa na mesiac, alebo i kratšie obdobie alkoholu si môžeme ujasniť, ako to s vlastnou konzumáciou alkoholu máme: Pijem, pretože sa to odo mňa očakáva? Viem sa zabaviť len keď si vypijem? Potrebujem alkohol aby som sa uvoľnil?Tým že sa rozhodneme „sušiť“, zlepšíme si svoje duševné a fyzické zdravie a na základe výsledkov od českých kolegov máme šancu si upraviť naše zvyky súvisiace s konzumáciou alkoholu, vniesť do pitia rozumnú mieru.Pridaj sa k výzve aj Ty!Viac informácii nájdete aj na stránke http://suchyfebruar.sk/ The post Pripájame sa ku kampani Suchý február first appeared on Cesta k mentálnemu zdraviu.

prejsť na článok

Po roku sa opäť pripájame k iniciatíve Suchý február

Po roku sa opäť pripájame k iniciatíve Suchý február 2.februára 2023 Psychiatrická klinika LFUK a UNB a Občianske združenie Cesta k mentálnemu zdraviu sa druhý rok p

prejsť na článok

Šaržové certifikáty Február 2023

Pridali sme šaržové certifikáty pre dodávku Február 2023. The post Šaržové certifikáty Február 2023 appeared first on EUREX MEDICA.

prejsť na článok

Vydržíte 1 mesiac bez alkoholu?

Pitie alkoholických nápojov má aj na Slovensku silnú tradíciu. Po alkohole zvykneme siahať v momentoch radosti, smútku, osláv, zoznámení, rozchodov, priateľských stretnutí, keď sa snažíme zahnať chmúrne myšlienky, nudu alebo pijeme len tak zo zvyku. 

prejsť na článok

Roborock Dyad Pro inteligentný bezdrôtový mokrý a suchý vysávač 17 000 Pa

Vysávače Poľský sklad Roborock Dyad Pro inteligentný bezdrôtový mokrý a suchý vysávač 17 000 Pa Výkonné sacie dvojité valce Čistenie okrajov Samočistenie Horúci vzduch Samosušiace 43 minút prevádzky LED displej Ovládanie aplikácií a hlasové upozor

prejsť na článok

EQ recenzia na Trblietavý suchý olej

EQ trblietavý olej vyživuje pokožku a po opalovaní zvýrazňuje jej farbu. Náš suchý olej je vylepšený zlatými matnými hnedými perličkami, ktoré zaručia exkluzívny vzhľad pokožky. Má fantastické 100% prírodné zloženie a obsahuje len kvalitné aktívne zložky.

prejsť na článok