Prípadová štúdia Bioquant NS 2 aplikátory naraz

Pacient vo veku 79 rokov, muž, pravák, nadváha 30%, fajčiar. 2018 operácie sivého zákalu obojstranne, vysoký krvný tlak, jedna oblička, medikované proti vysokému krvnému tlaku ACCUPRO.

prejsť na článok

Prvá prípadová štúdia Bioquant LED a Covid-19 výsledky

Prvá prípadová štúdia z Prahy jedného pacienta s Covid-19, kde sa kontrolovala teplota a SpO2 použitím oximetra. Štúdia je v slovenčine.

prejsť na článok

Prípadová štúdia: BIOquant NS, COVID-19

Použitie prístroja Bioquant kruhovo-polarizované modré svetlo a Bioquant NS kruhovo-polarizované červené svetlo. Pacient vo veku 77 rokov, muž, BMI nad 30%, obvod pásu väčší ako 100cm, arthritis urica (DNA), očkovaný proti chrípke. Nezdravý životný štýl.

prejsť na článok

Prípadová štúdia: BIOquant modré svetlo, Tinnitus

Pacient nástup účinkov stimulácie pociťoval už v priebehu 6 minút s tým, že mu odoznela bolesť hlavy a subjektívne došlo vždy ku zníženiu tlaku v hlave, ktorý štandardne predtým pociťoval. Došlo i ku zníženiu úzkosti a k zníženiu hlasitosti vnútorného šum

prejsť na článok

Porovnanie Bioquant NS a Bioquant LED - prípadová štúdia a jej zhrnutie

Výskum prebiehal na rovnakom kmeni probandov pri rovnakej metodike, ako pri prvom výskumu na prístroj LED. Tento výskum na NS prístroj bol doplnený o pacientov s covid diagnouzou, pacientov s degeneratívnym ochorením mozgu a športovcov. Výhody spočívali v

prejsť na článok

Prípadová štúdia: BIOquant LED, COVID-19

Pacient vo veku 89 rokov, štandardne bez medikamentov, muž, pravák, bez nadváhy. Neprekonal žiadne závažné ochorenia, ani operácie.  Optimálna imunita. Očkovanie proti chrípke. Zdravý životný štýl. Nefajčiar.

prejsť na článok