Prípad: zaľahnuté v ušiach

Zdravotný problém Pred necelým polrokom som sa stretla s veľmi zaujímavým prípadom, kedy pani veľmi zaliehalo v ušiach, najmä keď menila výšky a tlak (cestovala lanovkou, lietadlom,) a musela si stále vyrovnávať tlak v ušiach. Inak dostala obrovskú migrénu, pocit vybuchnutia hlavy a oči akoby sa tlačili von. Okrem toho mala mnoho ďalších ťažkostí, ako napr. návaly tepla a zimy, neustály pocit smädu a sucha v ústach, pokazené a šedivé zuby, vypadávajúce a šedivejúce vlasy, potila sa v noci, mala obrovský hlad a budievala sa medzi 1. a 3. hodinou v noci. Príčina U tejto pani boli veľmi badateľné príznaky oslabenia obličiek, ktoré podľa tčm priamo súvisia s ušami a ich funkciou. Problémy s vlasmi, zubami, návalmi chladu a zimy, nočné potenie sú toho dôkazom. No u nej bola taktiež veľmi oslabená slezina a s ňou súvisiaca slabá krvotvorba (mala suchú kožu a studené končatiny, slabé a lámavé nechty, pokazené zuby, krátku menštruáciu, zhoršenú pamäť a bola zimomrivá). Na podklade dlhotrvajúceho oslabenia krvi až jinu (mala za sebou dva pôrody a kojila okolo 4 rokov) vznikol prázdny oheň, ktorý sa prejavoval obrovským hladom a smädom, a rýchlym trávením (aj keď ju niekedy nafukovalo z dôvodu oslabenia čchi sleziny). Oslabená slezina a nevhodná strava (okrem iného jedla veľa mrazených potravín) dala vzniknúť vlhkosti v tele. Tá sa prejavovala veľkým zahlienením, mastením vlasov a pod. Nedostatočnosť krvi a jinu sa prejavila aj na srdci (plytký spánok) aj na pečeni (budenie medzi 1. a 3. hodinou v noci, bolestivá menštruácia). V pečeni a žlčníku vznikol až prázdny oheň, ktorý súvisel s krvácaním mimo cyklu a bolesťou v ušiach. Liečba Na podporu sleziny, trávenia a krvotvorby som jej odporúčila Gynex. Renol (prípravok na obličky) brať nemohla, v tej dobe kojila, no dostala Mycoren, ktorý vyživoval jej obličky, zuby, vlasy a pod. Takisto na krv brala Fytomineral a Acai. Na zbavovanie vlhkosti mala Qi drink, no najmä zmenila stravu a vylúčila mrazené potraviny z jedálnička, čo ju zbavilo obrovského zahlienenia! Ako prídavné produkty mala Relaxin na podporu psychiky v krízových obdobiach a Drags imun, ktorý je silne protizápalový a vie si poradiť s ohňom v tele. Po krátkej dobe sa jej zdravotný stav výrazne zlepšil.

prejsť na článok

Ušné sviečky prečisťujú uši a pôsobia proti zápalom

Pokiaľ sa vám v ušiach vytvára „zátka“, je najvyšší čas uši poriadne prečistiť! K tomu vám pomôžu ušné sviečky. Prírodný prostriedok, ktorý je osvedčený!

prejsť na článok

Upútavka na prípad 1 Kŕčové žily a hnev na svokru

Kŕčové žily a hnev na svokru Tento príbeh je o mladej žene, ktorá ako 17 ročná odišla bývať do cudziny. Vydala sa a narodili sa jej dve deti. O deti si robieva veľa starostí. Keď ochorejú, voláva mi veľmi vystrašená. Staršie dieťa je veľmi živé dievčatko.

prejsť na článok

Upútavka na prípad 2 Najradšej by som niekam utiekla

Najradšej by som niekam utiekla 41 ročná žena, ktorá má dve staršie deti a jedno 20 mesačné. Pri poslednom tehotenstve veľa zvracala a tvorili sa jej nadmerne sliny. Bola hospitalizovaná, musela jej dávať umelú výživu, pretože všetko čo zjedla i vyrátila.

prejsť na článok

Chorinoretinopatia a homeopatická liečba

Chorioretinopatia je zriedkavý očný problém. Ide o nahromadenie kvapaliny pod sietnicou, čo má za následok zhoršenie zraku. Štandardne sa to lieči betablokátormi, ktoré sú napríklad v období tehotenstva kontraindikované. Alternatívou je laserové ošetrenie

prejsť na článok

Aj pätná ostroha súvisí so stavom mysle prípad ženy, ktorá sa nikdy nevzdáva

Tr pi v s p tn ostroha? Možno ste už počuli alebo č tali, že na p tn ostrohu sa v homeopatii odpor čaj lieky Hecla lava a Calcarea fluorica. Nepochybne už mnoh m ľuďom pomohli. No st le s aj tak , u ktor ch sa očak van v sledok nedostavil. Prečo je t

prejsť na článok