Príkon kompresora

     Výroba stlačeného vzduchu kompresorom patrí medzi najstratovejšie premeny energie. Kompresory patria medzi zariadenia s najmenšou účinnosťou.

prejsť na článok

Hlučnosť kompresora

Hlučnosť kompresora závisí od typu kompresora, od jeho veľkosti, od jeho vybavenia protihlukovým príslušenstvom. Aký je rozdiel medzi hlučnosťou kompresora skrutkového a kompresora piestového, čo sú dva typy najpoužívanejších kompresorov.

prejsť na článok

Kupujeme kompresor 1. Vyberáme typ kompresora.

Potrebujete kúpiť kompresor. Tak toto je návod ako postupovať pri kúpe kompresora. Čo všetko musíte zobrať do úvahy, aby ste sa správne rozhodli? Vyberáme typ kompresora.

prejsť na článok

Kupujeme kompresor 3. Cena kompresora a náklady.

Potrebujete kúpiť kompresor? Tak toto je návod ako postupovať pri kúpe kompresora. Čo všetko musíte zobrať do úvahy, aby ste sa správne rozhodli? Časť 3: Cena kompresora a náklady.

prejsť na článok

Kupujeme kompresor 2. Zvoľme správnu veľkosť kompresora.

Potrebujete kúpiť kompresor. Tak toto je návod ako postupovať pri kúpe kompresora. Čo všetko musíte zobrať do úvahy, aby ste sa správne rozhodli? Časť 2: Zvoľme správnu veľkosť kompresora.

prejsť na článok

Tipy na inštaláciu priemyselného vzduchového kompresora

Takže ste sa rozhodli, že pre svoje zariadenie potrebujete priemyselný vzduchový kompresor. Či už ste nováčikom alebo veteránom, rozhodovanie o vhodnej veľkosti kompresora pre vaše zariadenie, ako aj o tom, ako a kde ho nainštalujete, je pre úspech vášho

prejsť na článok