Prijaté objednávky a ich hromadné spracovanie

V dnešnom článku si ukážeme, aké možnosti hromadného spracovania a automatizácie prijatých objednávok poskytuje systém Katana. Konfigurácia systému samotného ako aj jeho miera prepojenia s e-shopom závisí od konkrétnej implementácie, predstavme si teda modelový prípad, s ktorým budeme pracovať. Predpokladajme nasledovné axiómy: e-shop a ERP systém sú prepojené (cez natívne API Katany) a okrem číselníkov... The post Prijaté objednávky a ich hromadné spracovanie appeared first on katanasystem.sk.

prejsť na článok

Zľava 10% na nákup do 30.6.2022

Nakúpte tonery a kazety do tlačiarní ešte výhodnejšie so zľavou 10%.Pre uplatnenie zľavy, stačí zadať v košíku kupón: ZLAVA10Akcia platí pre všetky objednávky prijaté do 30.6.2022.

prejsť na článok

Doprava zadarmo

Nakúpte tonery a náplne do tlačiarní ešte výhodnejšie. Tento víkend aj s dopravou ZADARMO!Akcia platí pre všetky objednávky prijaté od 20.5.2022 do 22.5.2022.

prejsť na článok

Hromadné uložení třídy přesné žákům

Milí uživatelé, v menu Žáci → Kontroly žáků jsme přidali odkaz pro hromadné uložení Třídy přesné. Více v článku Kontroly žáků.

prejsť na článok

Formulár na vrátenie preplatku z objednávky

FORMULÁR NA VRÁTENIE PREPLATKU Z OBJEDNÁVKY Meno a priezvisko: Číslo objednávky: Ulica: Číslo faktúry: Mesto:

prejsť na článok

Dodávateľské objednávky a výpočet potreby pre objednanie

Dôležitým aspektom riadenia každej obchodnej spoločnosti pracujúcej s tovarom je zabezpečiť optimálnu úroveň skladových zásob. Koľko je optimálna zásoba? Nedostatok môže viesť k odlevu zákazníkov, ktorí tovar nakúpia radšej u konkurencie, ktorá ho má dis

prejsť na článok