Príde o kamarátov

Muž príde nečakane domov a nájde svoju ženu s kamarátom v posteli. Bez váhania zoberie pištoľ a kamaráta zastrelí. Vydesená manželka mu hovorí: - Pekne! Ak budeš takto pokračovať ďalej, za chvíľu nemáš žiadnych kamarátov!

prejsť na článok

V kuchynskom štúdiu

Príde blondínka do kuchynského štúdia, chvíľu sa tam rozhliada, až k nej príde predavač a pýta sa: - Čo si budete priať? Blondínka odpovie: - Viete, ja by som chcela tú DSL linku.

prejsť na článok

Kondómy veľkosti XL

Žena príde do Drogérie a pýta sa predavača: - Predávate kondómy veľkosti XL? Predavač jej hovorí: - Áno, samozrejme. Koľko ich potrebujete? - Ani jeden. Ale nevadilo by vám, keby som tu počkala, až si ich niekto príde kúpiť?

prejsť na článok

Peklo

Zomrie narkoman a príde do pekla. Objaví sa na obrovskom poli konope a vidí, že na kraji sedí Bob Marley s nádherne ušúľaným jointom. Príde k nemu a Bob Marley sa ho pýta: - Máš zapaľovač? - Nemám. - To je peklo, čo?

prejsť na článok

Darček na pamiatku

Ázijský turista je na dovolenke v Európe. Príde do bazáru a tam sa rozhliada, čo by si tak kúpil na pamiatku domov. Príde k nemu predavač a ponúka mu všakovaké veci. Zrazu sa turistovi rozžiari tvár a povie: - Zobral by som ten kríž, ale toho artistu mi o

prejsť na článok

Urobenie skúšky

Príde podnapitý študent na skúšku a pýta sa skúšajúceho: Pán profesor, môže aj opitý študent spraviť skúšku? Ale áno, všetko je možné. Tak sa študent zdvihne, príde ku dverám a zakričí na chodbu: Hej, chalani, môžete ho doniesť!

prejsť na článok