Príbeh značky CHANEL a  ako to je s ochranou známeho „dvojitého C“?

Ak ste zachytili edíciu „História módy do vrecka“, zachytili ste určite, že tento vreckový formát sa venuje histórii slávnych fashion značiek – v edícii už vyšli príbehy značiek Chanel, Dior, Gucci anedávno aj Prada aHermés. Mojim milovaným čitateľom som dala The post Príbeh značky CHANEL a  ako to je s ochranou známeho „dvojitého C“? appeared first on ochransiznacku.sk.

prejsť na článok

AKCENTA CZ podporuje CZECHMAN 2017

CZECHMAN 2017 - veřejný mezinárodní závod v triatlonu, s poloviční délkou tratí známého závodu IRONMAN (2-90-21km), se konal 3.6.2017 ve Starých Ždánicích u Hradce Králové.

prejsť na článok

Katarína Mikle zverila osobnú značku tímu YOU ARE PR

To, že dobre nastavená a komunikovaná osobná značka pomáha zviditeľniť nielen odborníka, ale aj jeho projekt či firmu, vie veľmi dobre aj naša klientka Katarína Mikle. Vybrala si nás na základe pozitívnych referencií. A my sa veľmi tešíme, že sa už niekoľ

prejsť na článok

100 % respondentov by odporúčalo náš hospic svojmu známemu

Až 60,9 % rodín, v ktorých mali drahého v konečnom štádiu ochorenia (zväčša onkologického) sa o Hospici Milosrdných sestier v Trenčíne a o tom, že tento hospic im v náročnom životnom období môže pomôcť, dozvedelo na základe odporúčania známeho . . .

prejsť na článok

Koncert Pavla Hammela ako pomoc hospicu...

V obci Pruské sa 29. augusta uskutočnilo milé podujatie, ktoré okrem známeho hudobného hosťa prinieslo divákom aj dobrý pocit, že mohli pomôcť. Koncert zorganizovala Nadácia Františka Mišúna z obce Červený Kameň.

prejsť na článok

Investičné víza do USA a dane

Vo všetkých štátoch USA sú okrem štátnych daní aj federálne dane z príjmu. Federálnej dani sa nedá vyhnúť a je v každom štáte aj keď niektorý štát má nízku alebo žiadnu štátnu daň. Ak žiadate o investičné víza do USA, v budúcich rokoch by ste mali vo Vaše

prejsť na článok