Príbeh nekonečných koncov

AUTOR ROMÁNU Matej Rumanovský UKÁŽKA V TEXTOVEJ FORME Prvá časťDruhá časť VYDAVATEĽ Marenčin PT KNIHA K ZAKÚPENIU MartinusPanta Rhei Napísanie a vydanie diela podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia Dielo podporila v grantovom programe „Umenie – literatúra“ Nadácia Tatra banky The post Príbeh nekonečných koncov appeared first on Cult Creative.

prejsť na článok

Facebook už i u nás .

Ano, i doba tvrdých statečných smradlavých chlapů, krásných dam a nekonečných luk si založila facebook. Budeme rádi když nás na facebooku navštívíte.

prejsť na článok

Úspešný príbeh vozidiel SUV pokračuje: Škoda Auto vyrobila trojmiliónte SUV

Škoda Auto oslavuje výrobu svojho trojmiliónteho SUV. Jubilejným vozidlom je čierna Škoda Kodiaq Sportline, ktorá zišla z výrobnej linky v závode v Kvasinách. Po tom, čo automobilka v roku 2009 prvýkrát vstúpila do segmentu SUV s modelom Škoda Yeti, sa ti

prejsť na článok

Príbeh pána Attilu

V roku 2013 nadporučíkovi Attilovi Fabiánovi praskla aorta. Po dlhotrvajúcej operácii došlo kvôli nedostatočnému prekrvovaniu mozgu k rozsiahlemu neurologickému poškodeniu organizmu. Attila prestal rozprávať a chodiť, bol celkom odkázaný na pomoc druhých,

prejsť na článok

Veľmi silný príbeh, ktorý je napísaný pútavo a nenechá vás spať. Navždy hodnotím veľmi pozitívne. Kniha prekonala moje očakávania.

Michaela Beňová The post Veľmi silný príbeh, ktorý je napísaný pútavo a nenechá vás spať. Navždy hodnotím veľmi pozitívne. Kniha prekonala moje očakávania. appeared first on Maya Sinay.

prejsť na článok

Šmolkovia - Telefón

Šmolkovia a ich ďalší príbeh. Tentoraz s telefónom.

prejsť na článok