Požadovaná stránka neexistuje

Poslanci rokujú o sociálnych zákonov, Sme rodina chce vyššie dôchodky aj pre rodičov policajtov

Skupina poslancov Sme rodina zase pripravila návrh, podľa ktorého majú mať nárok na rodičovský príspevok k dôchodku aj rodičia profesionálnych vojakov a policajtov

prejsť na článok

14:48 Pri nehode električky v južnom Londýne zahynulo 5 ľudí a ďalších 50 utrpelo zranenia, niektorí...

14:48 Pri nehode električky v južnom Londýne zahynulo 5 ľudí a ďalších 50 utrpelo zranenia, niektorí ťažké. Polícia v rámci vyšetrovania zadržala vodiča havarovanej električky. Príčina tragédie zatiaľ nie je jasná. (bbc)

prejsť na článok

Očakávajú väčší záujem: Potrebný vek pre budúcich policajtov by sa mohol znížiť na 18 rokov

Potrebný vek na vstup do Policajného zboru by sa mohol znížiť na 18 rokov. Príspevok Očakávajú väčší záujem: Potrebný vek pre budúcich policajtov by sa mohol znížiť na 18 rokov zobrazený najskôr interez.sk.

prejsť na článok

Čínský VC přichází o 42 milionů dolarů v kryptoměnách kvůli kompromitovanému seedu [CZ]

Bo Shen, jeden ze zakladatelů Fenbushi Capital, který utrpěl ztráty po útoků hackerů již v roce 2016, byl hacknut znovu. K útoku došlo na jeho soukromou kryptopeněženku. Kdo je Bo Shen? Bo Shen je jedním ze zakladatelů Fenbushi Capital Patří mezi brzké in

prejsť na článok

Podpaľač, ktorý vyčíňal v Šali je už v rukách policajtov, spôsobil škody vo výške viac ako 1500 eur

24.10.2023 (SITA.sk) Podpaľač, ktorý vyčíňal v Královej nad Váhom v okrese Šaľa, je už v rukách policajtov. Zatiaľ mu pripisujú tri prípady podpálených vozidiel. Policajný vyšetrovateľ zo Šale vzniesol mužovi obvinenie vo veci pokračovacieho zločinu pošk

prejsť na článok

Presný čas

Správy v rozhlase končia informáciou o presnom čase: - Je práve dvanásť hodín. Upozornenie pre policajtov - malú ručičku nehľadajte, je za veľkou!

prejsť na článok

Prepadnutie

Policajný veliteľ kričí na svojich žiakov: - Vy ste z tej matematiky takí idioti, že by som mal aspoň 80% z vás nechať prepadnúť! Jeden z policajtov sa ohlási: - Ale šéfe, veď toľko nás tu ani nie je!

prejsť na článok

Močenie policajtov

Viete, ktorý policajt ďalej domočí? Ten, ktorý si rozopne nohavice a dá si dole trenírky.

prejsť na článok

Budúci čas

Policajtov syn píše domácu úlohu. Na chvíľu sa zarazí a pýta sa otca: - Oci, aký je budúci čas od slovesa kradnúť? - Sedieť.

prejsť na článok

MIMORIADNY ONLINE Na Ukrajine od začiatku ruskej invázie zahynulo vyše 10-tisíc civilistov, uvádza OSN

KYJEV/MOSKVA - V ukrajinskej armáde bojujúcej proti Rusku slúži vyše 40.000 žien, vypláva z pondelkového vyhlásenia ukrajinského ministerstva obrany. V noci na utorok o tom informovala agentúra DPA. Dianie sledujeme online.

prejsť na článok