Prezradíme Vám príbehy našich darčekových boxov

Keď tvoríme naše darčekové produkty, uvažujeme v prvom rade, kam asi budú putovať. Koho majú potešiť? Koho prekvapiť? Aj z toho dôvodu má každý jeden darčekový box svoj vlastný príbeh. Ktorý bude patriť vám? Darčekový box Art Nájdete v ňom exkluzívny ručne maľovaný vankúš spolu s nádhernou sviečkou a to všetko originálne a nevtieravo zabalené v štýlovom boxe. Tento dar prinesie radosť a pohodu vašej kolegyni, kamarátke, dcére či mamine. Darujte tento handmade originál niekomu, na kom vám záleží a doprajte im krajší deň. Darčekový box Ideal Combo Stáva sa, že obdarovať treba niekedy aj pár. Ak hľadáte darček pre zaľúbencov, partnerov či kamarátov, vtedy príde vhod tento štýlový box, ktorý obsahuje nie jeden, ale hneď dva nádherné vankúše. Radosť z daru bude hneď dvojnásobná a na nikoho sa nezabudne. Koho sa chystáte najbližšie potešiť? Darčekový box Basic Ak sa chystáte obdarovať jednu osobu, ktorú už dobre poznáte, tento box je pre vás. Tvorí ho totiž vankúšik z jedinečnej látky s jedinečným motívom, ktorý je určený pre, ako inak, jedinečného majiteľa či majiteľku. Každý z nás je originál a tento box to dokáže perfektne podčiarknuť. Darčekový box Magnific Naozaj vznešený a skutočne prémiový box plný kvalitných kúskov, ktoré dokážu spraviť zázraky v každej domácnosti. Ak hľadáte niečo naozaj výnimočné darčekový box Magnific je pre vás ako stvorený. Ideálny dar pre mladomanželov či k okrúhlemu výročiu. Tento krásny a jedinečný originál obdarovaných nikdy nesklame a vždy poteší.  Vyberte si z našej kolekcie špeciálnych darčekových boxov, ktoré boli stvorené s láskou, ktorá sa dá darovať.

prejsť na článok

Platnosť darčekových poukazov

14.4. 2021 aktualizácia Všetkým darčekovým poukazom, ktoré sú platné alebo im končila platnosť v roku 2021 sa platnosť predlžuje do 30.11.2021 5.3. 2021 Všetky darčekové poukazy, ktoré sú platné alebo im končila platnosť v roku 2021, sú naďalej platné.

prejsť na článok

two x PauliBeauty – limitovaná edícia vianočných darčekových setov 

Po viac ako dvojročnej spolupráci medzi two amnou, Pauli Beauty, sme si na Vianoce 2022 sme si pre vás pripravili niečo skutočne špeciálne! Predstavujeme limitovanú edíciu vianočných balíčkov vyskladaných presne pre potreby vašej pleti! Našim cieľom pri z

prejsť na článok

(NE)UVERITEĽNÉ PRÍBEHY ZO SVETA SEXU?

Určite sú to veľmi zaujímavé príbehy, prečo si ich teda neprečítať? Možno aj vy alebo niekto z vašich blízkych ste prežili nejaký neuveriteľný sex príbeh :)

prejsť na článok

Prostriedky na odstraňovanie vodného kameňa nechránia len práčku

Zmäkčovače vody sa používajú na ochranu práčky pred usadeninami vodného kameňa z tvrdej vody. Majú však aj iné účinky. Aké? To vám prezradíme v nasledujúcom článku.

prejsť na článok

PUR / PIR panely

PUR / PIR panely používame na výstavbu chladiacich boxov a skladov. Pre potravinársky priemysel s prísnymi hygienickými požiadavkami, vieme prispôsobiť aj povrchovú úpravu (PVC, PVDF). V ponuke máme aj špeciálne panely určené pre použitie v mínusových tep

prejsť na článok