Pretancujte sa svadbou v správnych topánkach

Tanec je súčasťou takmer každej svadby. A teraz nemám na mysli len ten prvý, mladomanželský tanec. Svadobný tanec mladomanželov otvára svadobnú zábavu. Tradične nasleduje tanec s rodičmi, prvé tanečné kolo a pokračuje zábava do rána. Každý, kto sa na svadbe zúčastnil vie, že zvládnuť celodenné aktivity, a potom pretancovať noc je krásne, ale náročné. Verím, že hlavne ženy mi dajú za pravdu, že zvládnuť dlhé hodiny v lodičkách alebo iných topánkach na opätku je náročné a častokrát aj bolestivé. O tom by som vám vedela rozprávať z vlastných skúseností :). Lodičky síce vyzerajú na nohe úžasne, ale nie sú stvorené na to, aby ste ich mali obuté celý deň a pretancovali v nich niekoľko hodín. Existuje však spôsob, ako sa dá pretancovať noc v krásnych topánkach a bez bolesti – odporúčam vyskúšať tanečné topánky. Existujú v rôznych prevedeniach a dokonca sa vyrábajú aj špeciálne svadobné tanečné topánky. Výhodou tanečných topánok je ich komfort. Sú vyrobené zo špeciálnych materiálov, majú mäkkú podrážku, ktorá tlmí nárazy pri tanci, a keďže ide o špeciálnu tanečnú obuv, sú prispôsobené na to, aby ste v nich mohli pretancovať dlhé hodiny. Taktiež  sa oveľa lepšie prispôsobujú chodidlu, ako klasická obuv a poskytujú väčšiu podporu klenby a chodidla. Tanečné topánky, aj tie svadobné, si môžete vybrať  z rôznych farieb a materiálov, dokonca si viete vybrať aj výšku podpätku tak, aby vyhovovala vaším predstavám a cítili ste sa pohodlne. Správne topánky dopomôžu k tomu, aby ste si celú  svadobnú zábavu užili bez bolesti a vytancovali sa do sýtosti. Samozrejme sú vhodné aj iné spoločenské udalosti ako sú plesy, bály či večierky. A nezabudnite, že ak sa chcete pri tanci cítiť uvoľnene, príjemne a sebavedomo, lekcie tanca sú skvelým spôsobom ako to docieliť. Tento článok vznikol v spolupráci s Latinky.sk The post Pretancujte sa svadbou v správnych topánkach appeared first on Poďme spolu tancovať.

prejsť na článok

Nápis na topánkach

Viete, prečo majú blondínky v topánkach napísané NP? Znamená to: Najprv prsty!

prejsť na článok

Sex pred svadbou

Nemám námietky proti sexu pred svadbou... , šepká nastávajúca nevesta svojmu budúcemu manželovi, Ale teraz, dve minúty pred obradom?

prejsť na článok

Mesiac pred svadbou nevládala chodiť. Vo svadobný deň oslavovala nielen lásku ale aj život

Lucka trpela vzácnym hematologickým ochorením. Po vyliečení pomáha iným pacientom so zriedkavými chorobami. The post Mesiac pred svadbou nevládala chodiť. Vo svadobný deň oslavovala nielen lásku ale aj život appeared first on Môj život s rakovinou.

prejsť na článok

Ak Vaše dieťa chodí v takýchto topánkach:

- používa svoje prsty a svaly chodidla, prirodzene si ich posilňuje - v topánkach s pevnou podrážkou to nie je možné - vyvíja sa jeho rovnováha a koordinačné schopnosti - posilňujú sa kĺby, svaly a šľachy jeho nožičky - reflexné zóny chodidla sú počas

prejsť na článok

Bez nohavičiek

Viete ako spoznáte, že mníška nemá nohavičky? Podľa lupín na topánkach.

prejsť na článok