Prešovčania sa dočkajú nového mosta s cyklochodníkmi

V Prešove sa čoskoro odštartuje dlho očakávaná rekonštrukcia mosta na Lesíku delostrelcov. Do investičnej akcie sa v spolupráci púšťajú Prešovský samosprávny kraj ako správca mostného objektu a mesto Prešov, ktoré spravuje priľahlé lávky pre peších. Pôvodnú stavbu zo 60-tych rokoch nahradí nová moderná konštrukcia pre automobily, cyklistov i peších.

prejsť na článok

Zhodenie z mosta

Idú siamské dvojčatá po moste a jedna nahnevá druhú. Tá druhá vraví: - Nehnevaj ma, lebo ťa zhodím z mosta!

prejsť na článok

Zmena organizácie dopravy v Prešove počas uzávierky mosta na ulici Lesík delostrelcov

Mesto Prešov informuje všetkých účastníkov cestnej premávky o zmene organizácie dopravy v meste Prešov pre začínajúcu sa rekonštrukciu mosta na ulici Lesík delostrelcov od 16. marca 2024 od 5:00 hod.

prejsť na článok

Otvorenie nového kurzu

Pozývame Vás na zahájenie nového kurzu dňa 30. 01. 2023 o 15:00 v priestoroch našej autoškoly. Cena kurzu je 800€. Príspevok Otvorenie nového kurzu je zobrazený ako prvý na Autoškola Parobek ®.

prejsť na článok

Cyklistický chodník a chodník pre peších na Rusínskej ulici budú uzavreté

Mesto Prešov informuje občanov o čiastočnej uzávierke cyklistického chodníka a chodníka pre peších na Rusínskej ulici. Pre rekonštrukciu mosta na ulici Lesík delostrelcov budú chodci a cyklisti presmerovaní na protismerný chodník.

prejsť na článok

Prešovskí dorastenci po dramatickom obrate zdolali výber Veľkej Británie

Dobrá skúsenosť s medzinárodným hokejom a víťaznou bodkou. Do Prešova vo štvrtok zavítal výber britských mladíkov do 17 rokov, ktorí sa v sérii prípravných zápasov stretli na východe Slovenska s viacerými súpermi. Trip po východoslovenských klziskách zako

prejsť na článok