Prerušenie výuky

Podľa nariadenia ÚVZ SR je v autoškolách od 25.11. do 8.12.2021 pozastavená výuka. O možnosti online výuky sa môžte informovať na 0911 883 013. Príspevok Prerušenie výuky je zobrazený ako prvý na Autoškola Parobek ®.

prejsť na článok

Obnovenie výuky

Od 10.12. sme podľa nariadenia Vlády SR mohli obnoviť praktické jazdy v režime OP. Teoretická výuka prebieha online z domu. Príspevok Obnovenie výuky je zobrazený ako prvý na Autoškola Parobek ®.

prejsť na článok

Prerušenie prevádzky v Auparku

Vážení zákazníci, naša prevádzka je z dôvodu presunu do nových priestorov dočasne zatvorená. Naše priestory na prvom poschodí sme museli opustiť pre pripravovanú kompletnú rekonštrukciu. Žiaľ napriek maximálnej snahe sa nám nepodarilo zabezpečiť v rámci c

prejsť na článok

Prerušenie dodávky elektrickej energie v Kys. Novom Meste.

Včera (utorok, 7.7.2015), v čase od cca 21:30 do 22:30, bola prerušená dodávka elektrickej energie v Kys. Novom Meste. Z tohto dôvodu nebolo dostupné ani naše internetové pripojenie. Za porozumenie ďakujeme.

prejsť na článok

Prerušenie dodávky elektrickej energie v obci Povina.

Včera (utorok, 7.7.2015), v čase od cca 16:45 do 19:00, bola prerušená dodávka elektrickej energie v obci Povina. Z tohto dôvodu nebolo v obci dostupné ani naše internetové pripojenie. Za porozumenie ďakujeme.

prejsť na článok

Ako zistiť prasknuté potrubie? Aj bublanie v odtoku je varovným signálom

Komplikácie nemá v láske nikto z nás. Objavujú sa nepozvane a vyžadujú veľké množstvo času i nemalé finančné náklady na riešenie. Príkladom je vytopenie, ktoré dokáže nielen narobiť vrásky na čele, ale zanechať i dlhodobé stopy na našom majetku. Vytop

prejsť na článok