Prepojenie Aurus Ekopacketu na VRP

Jednoduchý VRP pomocník umožňuje automatické prihlásenie do VRP  na portáli finančnej správy a predvyplnenie dát o úhrade faktúry pre všetky varianty nasadenia Aurus Ekopacketu. Pozrite si video na celej obrazovke. https://www.compservice.sk/wp-content/uploads/2019/06/VRP-reklama_Veľké-1.mp4 The post Prepojenie Aurus Ekopacketu na VRP appeared first on Compservice.

prejsť na článok

Informácie k verziám Aurus Ekonomika a Aurus Ekopacket

Informácie k novinkám v jednotlivých verziách nájdete na stránkach firmy Aurus s.r.o., ale rýchlejšie to bude, ak kliknete TU   Aktuálne manuály k modulom Aurus Ekonomika nájdete TU   Odoslaná faktúra The post Informácie k verziám Aurus

prejsť na článok

Novinky v grafickom systéme Aurus EKONOMIKA

Chcete robiť po novom? Pozrite si novinky v Aurus EKONOMIKA The post Novinky v grafickom systéme Aurus EKONOMIKA appeared first on Compservice.

prejsť na článok

Traktory, kombajny, vozidlá pod kontrolou .

Aurus Agro a Aurus GPS zabezpečia kontrolu nad vašim strojovým parkom. Vyberte si lokálnu alebo webovú inštaláciu už teraz The post Traktory, kombajny, vozidlá pod kontrolou . appeared first on Compservice.

prejsť na článok

Bezpečnostné certifikáty k produktom Aurus

Certifikáty The post Bezpečnostné certifikáty k produktom Aurus appeared first on Compservice.

prejsť na článok

Správa a údržba LINUX serverov a Windows počítačov prostredníctvom internetu.

Dňa 1. mája 2005 začala poskytovať naša spoločnosť službu SSI ( správa serverov cez  internet). Táto služba spočíva v tom, že sa nainštalujú potrebné kryptovacie balíčky a podpora SSH protokolu na váš LINUX Server, vygenerujú 1024 znakové   kľúče,  pomoco

prejsť na článok