Predstavujeme Hydrafacial® Syndeo

Hydrafacial® patrí k dlhodobo k najobľúbenejším ošetreniam v MEDISKIN. Dôvody jeho popularity sú minimálne dva. Ten prvý je, že príjemnejšiu cestu k zdravej a žiarivej pleti by ste hľadali márne. A ten druhý? Výsledok sa dostaví na počkanie a to bez ohľadu na to, aký je váš typ pleti.  My do tretice pridávame ešte jeden dobrý dôvod, prečo si Hydrafacial® dopriať práve u nás. Pokiaľ toto jedinečné ošetrenie patrí k vašim srdcovkám, pri vašej najbližšej návšteve sa môžete tešiť aj na najnovšiu verziu prístroja s umelou inteligenciou Hydrafacial® Syndeo ktorý vystriedal starší model Elite. Ako certifikované centrum Hydrafacial® vám garantujeme originalitu prístroja a maximálnu kvalitu každej jednej procedúry. Potrebujete okamžite zažiariť? S Hydrafacial vás od tohto momentu delí šesť príjemných krokov. Ošetrenie Hydrafacial® vo svojej najvyššej verzii začína lymfodrenážou, ktorá pomáha detoxikovať pleť a eliminuje hromadenie vody v podkoží. Následne pokračujeme exfoliáciou, jemným chemickým peelingom a hĺbkovým čistením. Takto si pripravíme tie najlepšie podmienky pre aplikáciu séra s boosterom, ktoré vyberieme presne podľa potrieb vašej pleti. V ďalšom kroku sa zameriame na zapracovanie boostera do pleti, aby sme obnovili jej hydratáciu, vyhladili textúru a obnovili ochrannú bariéru. Výsledky ošetrenia ešte zintenzívni záverečná LED terapia. Ošetrenie je vhodné na tvár aj telo, pery, očné okolie a dokonca aj pokožku hlavy. A teraz si poďme povedať niečo viac o najnovšej generácii – prístroji Hydrafacial® Syndeo s umelou inteligenciou, ktorý do našej  prístrojovej flotily pribudol len nedávno. Nové Syndeo je navrhnuté tak, aby váš zážitok z ošetrenia bol ešte osobnejší a príjemnejší. Zjednodušenie povedané, prístroj si „zapamätá“ vašu históriu ošetrení a tak každé ďalšie prispôsobí vašim potrebám a preferenciám. Novinkou je tiež automatický výber séra a voliteľná farba LED svetla v záverečnom kroku ošetrenia.  Ak navyše máte radi nové technológie, určite na vás urobí dojem aj bezdotykové ovládanie gestami, z ktorého majú radosť aj naše sestričky. Tak čo, dohodnete si termín? The post Predstavujeme Hydrafacial® Syndeo appeared first on MEDISKIN.

prejsť na článok

Vyskúšajte Hydrafacial® podľa Jennifer Lopez!

O tajomstvách žiarivej pleti Jennifer Lopez sa toho popísalo už viac než dosť. Ak však namiesto neoverených informácií preferujete dôkaz, že povestný „JLO glow“ nie je iba legenda, jeden pre vás máme. Je to úplne nový JLO BEAUTY® Booster, ktorý u nás môže

prejsť na článok

Bitlifi od 21M Group: Představujeme revoluční bitcoinovou aplikaci

V květnu tohoto roku uvedla skupina 21M Group na trh revoluční aplikaci Bitlifi, která má potenciál dramaticky zvýšit adopci kryptoměn a přiblížit je široké veřejnosti. Bitlifi je unikátní bitcoinová Lightning Network peněženka, která umožňuje poslat bitc

prejsť na článok

Představujeme nový projekt - ZONER cloud

Nabízíme moderní cloudové služby, které jsou realizovány na špičkových technologiích a virtualizačních platformách.

prejsť na článok

Trialhosting od CZECHIA.com

představujeme Trialhosting.cz, na který v současné době probíhá postupná migrace služeb našich freehostingu PHP 5.cz a ASP2.cz.

prejsť na článok

Představujeme Suite CRM

Nyní nově nabízíme aplikaci pro Customer Relationship Management Suite CRM, kterou si na Linux webhostingu spustíte jedním kliknutím.

prejsť na článok