Prednáška Mňa sa to (ne)týka

V máji sme v rámci projektu Mňa sa to (ne)týka uskutočnili prednášku o antisemitizme a exstrémizme na ZŠ Vazovova, kde sa v telocvični stretlo celkom päť tried 9. ročníkov. The post Prednáška Mňa sa to (ne)týka appeared first on Slovenská pobočka ICEJ.

prejsť na článok

Prednáška pre JAIK

18. februára 2015, sa konala prednáška na žiadosť združenia maďarských študentov v Bratislave(JAIK). Chceli by sme sa poďakovať všetkým účastníkom za ich aktívny záujem a nekončiaci sa rad otázok. [See image gallery at www.grafomat.sk]

prejsť na článok

Marketingové metriky Honza Nedvěd

Marketingové Metriky (Prednáška na VŠE: Honza Nedvěd, INIZIO) The post Marketingové metriky – Honza Nedvěd first appeared on BiznisTV.sk - video prednášky o IT a podnikaní (zadarmo).

prejsť na článok

Gombaseckí letný tábor prednáška

K trvácnemu úspechu Gombaseckého letného tábora vo veľkom prispievajú vysokokvalitné prednášky, ktoré sú zároveň zábavné a poučné. Prezentácia Mátyása Bathó zožala veľký úspech, ktorú si môžete pozrieť vo videu. Avšak negarantujeme, že mu aj porozumiete.

prejsť na článok

Ako nájsť a vytvoriť osobnú víziu? Petr Ludwig

Petr Ludwig a jeho prednáška o tom ako si nájsť vlastnú osobnú víziu, ktorá vás poženie vpred a bude motivátor vášho života. The post Ako nájsť a vytvoriť osobnú víziu? Petr Ludwig first appeared on BiznisTV.sk - video prednášky o IT a podnikaní (zadarmo)

prejsť na článok

BANFF medzinárodný festival horských filmov

Radi by sme vás pozvali na FESTIVAL HORSKÝCH FILMOV BANFF, ktorý organizujeme opäť po covidovej pauze. Festival sa bude sa konať VO ŠTVRTOK 29.12.2022 V TATRANSKEJ LOMNICI V PENZIÓNE TENISCENTRUM – zahájenie je o 16:00. Na festivale bude okrem premi

prejsť na článok