Predaj bytu

S prácou realitného makléra pána Maroša Chamulu sme boli veľmi spokojní, všetko za nás vybavil a uskutočnený obchod prebehol bez komplikácí. Chodil s klientami na obhliadku, vybavil všetky potrebné doklady, takže sme nemali žiadne starosti s vybavovaním.Ďakujeme. Rodina Ž. The post Predaj bytu appeared first on Maroš Chamula.

prejsť na článok

Predaj bytu a sťahovanie

S prácou p.Chamulu pri uskutočnenom obchode som bol max. spokojný. Zabezpečil všetko, čo bolo treba. Ďakujem. M.M. The post Predaj bytu a sťahovanie appeared first on Maroš Chamula.

prejsť na článok

Kúpa bytu a vybavenie hypotéky

Ďakujem veľmi pekne p. Ing. Chamulovi za skvelý profesionálny prístup, ochotu a pomoc v celom procese kúpy bytu a sprostredkovaní hypotéky.  Absolútna ústretovosť a cenné úprimné rady. Všetko čo bolo v jeho kompetenciách vybavil sám. Naozaj veľká spokojno

prejsť na článok

Kúpa bytu a hypotéka

Veľmi pekne ďakujeme za všetko. Budeme vás odporúčať, pretože sme boli s vašou prácou maximálne spokojní. M.J. a L.J. The post Kúpa bytu a hypotéka appeared first on Maroš Chamula.

prejsť na článok

Predaj liekov mimo lekární má množstvo otvorených otázok, aj svoje riziká

26. január 2024, Bratislava V súvislosti so snahami presadiť predaj vybraných liekov mimo lekárni do laického prostredia tak ako je tomu napr. v Českej republike a začatím tzv. verejných ex post konzultácií s podnikateľskými subjektmi zo strany Ministers

prejsť na článok

Zvieratá a deti

Zviera v blízkej prítomnosti dieťaťa nemusí znamenať nevyhnutne problém. Vyvstáva však otázka, sú zvieratá vhodné do bytu? Je dobré, aby naše deti žili v jednom byte so zvieraťom? The post Zvieratá a deti appeared first on Babymagazín.

prejsť na článok