Prečo sú mliečne potraviny dôležité?

V súčasnosti veľa ľudí konzumuje diétu bez mlieka a mliečnych výrobkov kvôli neznášanlivosti, alergiám alebo náboženskej viere. Akékoľvek zbytočné vylúčenie mlieka a mliečnych výrobkov z vašej stravy a nevykonanie vhodných alternatívnych možností, môže mať veľmi škodlivé účinky na vaše telo a dlhodobo ovplyvniť vaše zdravie, preto je určite nevyhnutné poradiť sa s lekárom. Mliečne výrobky [] The post Prečo sú mliečne potraviny dôležité? appeared first on laktoza.sk.

prejsť na článok

Laktóza vo výživovej pyramíde

Na výživovej pyramíde sú prírodné potraviny rozdelené do ôsmich skupín: vodu a ďalšie bezkalorické nápoje; zeleninu; ovocie; obilie (vrátane zemiakov); mlieko (mliečne výrobky, syry); mäso/ryby/vajcia (vrátane hydiny a strukoviny); tuky/oleje/olejniny; ex

prejsť na článok

Kto mi napíše článok a prečo je dôležité publikovať textový obsah

Dnešná otázka znie, prečo tvoriť textový obsah v podobe článkov a kto mi napíše článok? Mám články písať ja alebo to mám nechať na profesionála? A má dnes vôbec zmysel písať články? Ak sa trocha venujete online marketingu alebo podnikáte na internete, urč

prejsť na článok

HLAS sociálna demokracia vyzval vládu znížiť DPH pre gastro a na potraviny

HLAS - sociálna demokracia vyzýva vládu, aby začala konečne konať a znížila DPH pre gastro priemysel a potraviny. Zdroj

prejsť na článok

Prvá návšteva u zubára kedy je už neskoro?

Prvá návšteva u zubára patrí medzi dôležité míľniky v živote dieťaťa a mala by sa uskutočniť pred prerezaním prvého mliečneho zuba. Aj keď sa na prvý pohľad môže zdať, že mliečne zúbky sú maličké a nepodstatné, skoré zavedenie návštev u zubára môže mať dl

prejsť na článok

Sú bezlepkové, bezlaktózové alebo vegánske potraviny automaticky zdravé?-2.diel

„Mám veľký rešpekt voči ľuďom, ktorí z etických dôvodov odmietajú potravu pre zvieratá. Pretože je to bohužiaľ pravda: Podmienky chovu hospodárskych zvierat sú často nešťastné. Zo zdravotného hľadiska má vegánska strava výhody aj nevýhody. Nie je vôbec ľa

prejsť na článok