Prečo s výmenou plastových okien staviť na Ekoprofil?

Plastové okná nie sú už ničím prevratným, montujú sa takmer všade, či už ide o byty, domy, kancelárie, obchodné budovy – jednoducho sa s nimi stretnete na každom kroku. Ich The post Prečo s výmenou plastových okien staviť na Ekoprofil? appeared first on ANOmagazin.sk.

prejsť na článok

Konštruktér kovových a plastových komponentov

Náplň práce: aplikačný vývoj klimatizačných jednotiek s ohľadom na splnenie špecifikácií konštrukcia kovových a plastových komponentov tepelných výmenníkov zodpovednosť za 3D modely, výkresovú […] The post Konštruktér kovových a plastových komponentov

prejsť na článok

Hliníkové okná a jarná údržba

O plastových oknách sa hovorí, že sú bezúdržbové. Ale čo okná hliníkové? Ak ich máte novo nainštalované, iste si kladiete otázku, ako budú vyzerať po nejakom čase. Ubezpečujeme vás, že budú vyzerať skvele a rovnako skvele i jednoducho sa udržujú. Akú jarn

prejsť na článok

Film: Oprava starého okna

V roku 2019 sme organizovali tradičný Banskoštiavnický kurz, tému Tradičné stolárstvo: obnova okien a dverí 2019. Jedným z výstupov z tohto kurzu je aj inštruktážny film o oprave okien. Banskoštiavnický kurz a seminár pre remeselníkov Tradičné stolárstvo:

prejsť na článok

Železné gule

Viete, čo urobí blondínka s dvoma železnými guľami v uzavretej miestnosti bez okien a dverí? Jednu pokazí a druhú stratí.

prejsť na článok

Stvrdnutá pečeň

Predám stvrdnutú pečeň. Zn.: Vhodná na rozbíjanie okien.

prejsť na článok