Prečo je finančná POHODA dôležitá ?

Niektorí tvrdia, že k spokojnému životu potrebujete predovšetkým dobré zdravie a fungujúce vzťahy. S týmto názorom súhlasím, keďže vzťahy a zdravie majú významné miesto medzi dôležitými potrebami. Avšak, je potrebné uznať, že tieto aspekty sú úzko prepojené s financiami. Finančná stabilita tvorí základy pre spokojný život. Budovať tieto základy môže byť náročné a spojené s rizikom, ak to robíme sami. Tu prichádza do hry finančný poradca, ktorý nám poskytuje istotu, že naše finančné základy budú dostatočne pevné, aby sme mohli dosiahnuť aj tie najvyššie potreby a ciele v živote. .stk-4a1b3b8{margin-bottom:0px !important} .stk-9628738 .stk-button{padding-right:32px !important;padding-left:32px !important;background:#007b06 !important;border-radius:50px !important}.stk-9628738 .stk-button__inner-text{font-size:18px !important;font-family:"Lato",Sans-serif !important}@media screen and (max-width:1023px){.stk-9628738 .stk-button__inner-text{font-size:18px !important}}Napíše mi, a nebudete na vaše financie sami Zápas medzi pôžitkárstvom a racionálnym prístupom k financiám. Aby sme pochopili, ako úzko súvisia ľudské potreby s peniazmi, zvolila som si za základný model Maslowovu pyramídu potrieb. Som presvedčená, že ekonomika je úzko prepojená s ľudským správaním a emóciami. @media screen and (min-width:768px){.stk-c687050{flex:1 1 calc(50% - var(--stk-column-gap,0px) * 1 / 2 ) !important}} @media screen and (min-width:768px){.stk-82fd5dd{flex:1 1 calc(50% - var(--stk-column-gap,0px) * 1 / 2 ) !important}} Súčasne však stále viac ľudí preskakuje potrebu bezpečia a istoty a sústredí sa iba na vyššie úrovne. Čo to presne znamená? Mnohí ľudia míňajú svoje financie bez akéhokoľvek plánu a bez ohľadu na svoje finančné zdravie. Zameriavajú sa na konzum a potešenia, ako sú koníčky, výlety, drahé výrobky, autá a elektroniku, pričom vytvárajú vysoké zadlženie. Tento impulzívny prístup vedie k tomu, že často nesprávne vynakladajú peniaze a pociťujú následne finančné problémy. Maslowova pyramída potrieb jasne ilustruje hierarchiu, kde fyziologické potreby, ako bývanie, jedlo a voda, sú nevyhnutné pre prežitie človeka. Preto sú peniaze nutné na uspokojenie týchto základných potrieb. Ak máme tieto potreby zabezpečené, zameriavame sa na vyššie úrovne potrieb. The post Prečo je finančná POHODA dôležitá ? first appeared on Finančné poradenstvo.

prejsť na článok

Účtovník v systéme POHODA

▪ Pozícia je vhodná pre skúsenejšieho účtovníka, ktorý má skúsenosti s používaním ES Pohoda a má záujem pracovať v menšej na ľudí orientovanej firme so silnou odbornou aj ľudskou podporou.

prejsť na článok

Účtovník pre podvojné účtovníctvo v ES Pohoda

▪ Pozícia je vhodná pre skúseného účtovníka, ktorý má skúseností s používaním ES Pohoda a má záujem pracovať v menšej na ľudí orientovanej firme so silnou odbornou aj ľudskou podporou.

prejsť na článok

PREČO JE MOTOKROSOVÁ VÝSTROJ TAK DÔLEŽITÁ?

Najdôležitejšou črtou motokrosovej výbavy je ochrana jazdca. Pokiaľ ide o ochranu a tlmenie, za posledných 10 rokov sa veľa zmenilo. The post PREČO JE MOTOKROSOVÁ VÝSTROJ TAK DÔLEŽITÁ? first appeared on GCMoto.

prejsť na článok

Mzdový účtovník a účtovník podvojného účtovníctva v systéme POHODA

Pozícia je vhodná pre skúseného mzdového účtovníka v systéme POHODA, ktorý spracováva aj podvojné účtovníctvo, alebo má len jeho znalosti a chce si rozšíriť svoju odbornú prax a má záujem pracovať v menšej na ľudí orientovanej firme so silnou odbornou aj

prejsť na článok

Turistické informačné centrum Rajecká Pohoda v rekonštrukcii

Oznamujeme všetkým turistom a návštevníkom Rajeckých Teplíc a Rajeckej doliny, že budova Turistického informačného centra Rajecká Pohoda v Rajeckých Tepliciach je v rekonštrukcii. Informačné centrum je dočasne presťahované do Hotela Encián (suse...

prejsť na článok