Požadovaná stránka neexistuje

Dobrá marihuana

Sedí Kubko s Maťkom pri ohníčku a fajčia marihuanu. Z neba zostúpi Boh a príde k nim. Chvíľu spoločne pofajčievajú a potom sa Kubko spýta: - A ty číže si, synak? Boh odpovie: - Ja som Pán Boh. Maťko na to: - Ej, dobrá je, dobrá!

prejsť na článok

Zdravá výživa pre spokojný život

Ovocie je dobrá vec, to vie každý vzdelanec. Lepšia ako čokoládka, od mamky je hruška sladká. Od otecka jabĺčko, s chuťou schrúmem ľahučko. Od babičky strapec hrozna, každý z nás to predsa pozná. Od dedka zjem broskyňu v každú dennú hodinu Zdravý budem pl

prejsť na článok

List od opatrovateľky - Beátky z Nemecka

Ahojte milé kolegyne a kolegovia opatrovatelia. Volám sa Beáta a už tri roky pracujem ako opatrovateľka seniorov v Nemecku. Momentálne pre personálnu agentúru EU Progres môžem povedat že som veľmi spokojná s touto agentúrou. Chcem vám trošku opísať mo

prejsť na článok

Budem dobrá mama?

Budem dobrá mama? Mám milión pochybností, či sa o Teba dokážem postarať. Cítim ale, že Ťa milujem najviac na svete. The post Budem dobrá mama? appeared first on .

prejsť na článok

História kaviarní Starbucks

Starbucks je jedným z najväčších reťazcov kaviarní na svete. Spoločnosť Starbucks a jej slávne nápoje vrátane Pumpkin Space Latte pozná asi každý, ale len málo ľudí pozná pozadie vzniku spoločnosti Starbucks.

prejsť na článok

Inštalácia Windows

Ako sa pozná na vypnutom počítači, že je tam inštalovaný Windows? Samozrejme na tlačidlách CTRL-ALT-DELETE na klávesnici. A prečo? Pretože písmo na týchto tlačidlách sa už ani nedá prečítať.

prejsť na článok

Predsedníčka Komory opatrovateliek Slovenska Dana Grafiková

Milé kolegyne opatrovateľky, milí kolegovia opatrovatelia, dlhé roky pracujem ako opatrovateľka a poznám všetky plusy a mínusy tohto povolania. Staráme sa o detičky so zdravotným znevýhodnením, staráme sa o klientov, často už v ťažkých zdravotných stavo

prejsť na článok

Drevostavba Dobrá Niva

Moderný dvojpodlažný rodinný dom, ktorý svojimi vnútornými priestormi uspokojí nároky na bývanie 4-6 člennej rodiny. The post Drevostavba Dobrá Niva appeared first on Building Team.

prejsť na článok

Bungalov Dobrá Niva

Tento projekt investor využíva ako bungalov s možnosťou zobytnenia podkrovia. Dom je vhodný pre 4-6 člennú rodinu. The post Bungalov Dobrá Niva appeared first on Building Team.

prejsť na článok