Prajeme vám požehnané vianočné sviatky!

Náš Boh robí veci inak, akoby sme čakali. Stvoriteľ všetkého sa rodí mladému dievčaťu. Vládca neba i zeme sa pokoruje a odovzdáva nám poverenie vládnuť nad zemou v spolupráci s Ním. A počas svojej narodeninovej oslavy je vlastne On sám najväčším darom. Je v Ňom ukrytá krása života, zmysel toho, čo robíme. Počas tohto obdobia aj na našich piaristických školách hľadáme, ako pomôcť mladým ľuďom objaviť zmysel života. Ako urobiť zo školy miesto, ktoré ich bude formovať nielen kvalitnými a praktickými vedomosťami, ale vyformuje aj ich charakter. Myslím si, že sa nám to postupne darí. A ďakujem Vám za pomoc a podporu, ktorú ste nám v tomto roku prejavili. Veľmi si to vážime a myslíme na Vás vo svojich modlitbách. Požehnané vianočné sviatky! The post Prajeme vám požehnané vianočné sviatky! appeared first on Rehoľa piaristov na Slovensku.

prejsť na článok

Prajeme Vám požehnané veľkonočné sviatky!

Sme učiteľská rehoľa. Náš zakladateľ sv. Jozef Kalazanský nás viedol, aby sme sa venovali deťom, hlavne chudobným. Túto chudobu vnímame veľmi reálne. Máme medzi sebou deti chudobné na pozornosť, lásku, povzbudenie. Práve preto im chceme dať to najlepš

prejsť na článok

Požehnanú Veľkú noc a ŽIVOT v LÁSKE ❤

Prajeme Vám požehnané veľkonočné trojdnie a celú Veľkú noc. Nech je Vaše srdce vždy vnímavé na prítomnosť jediného skutočného Kráľa, ktorý sa obetoval z lásky k nám a svojou smrťou a zmŕtvychvstaním nám daroval nový život. Život v jeho láske. Život s NÍM.

prejsť na článok

Podcast 4kast: Štedrá nádielka od slovenského operátora (VIDEO)

Sviatky sa blížia a mnohí si kladieme otázku, čím potešíme najbližších. Aj na to sme v 4ke mysleli a preto vám dnes povieme viac o tom, akú štedrú nádielku sme pre vás pripravili na najkrajšie sviatky roka. Našou hosťkou je produktová manažérka 4ky, Andre

prejsť na článok

19. vianočné darčeky v podobe aplikácií a dobrôt od firmy Arkance Systems

Tradičný vianočný balíček od Arkance Systems - darčeky pre všetkých používateľov CAD/CAM a BIM nástrojov Správa 19. vianočné darčeky v podobe aplikácií a dobrôt od firmy Arkance Systems prichádza z arkance-systems.sk.

prejsť na článok

Neodsúvajme to na neskôr . . . ❤

Prajeme a v modlitbe Vám vyprosujeme láskyplné Vianoce a taký i celý nový rok 2020.

prejsť na článok