Pracujeme na projektoch

Ďalší projekt Škola škole je v plnom prúde. Tentokrát je to spolupráca so SPŠ Elektrotechnickou – Adlerkou. Druháci pracujú na spoločnom projekte Recyklácia PET fliaš na výrobu filamentu do 3D tlačiarní. Naši žiaci zostavili konštrukciu zariadenia a elektrotechnici jej dodajú „elektrickú“ časť. The post Pracujeme na projektoch appeared first on fajnorka.sk.

prejsť na článok

Ako pracujeme

lorem imput The post Ako pracujeme appeared first on loudvoice.sk.

prejsť na článok

Stavebný technik (Majster)

Pozícia je zaujímavá pre skúsenejšieho stavebného technika - majstra, ktorý pracoval na podobných projektoch pri výstavbe budov a hľadá serióznu zahraničnú firmu s možnosťou odborného aj osobného rozvoja.

prejsť na článok

Miva Slovensko v Rádiu LUMEN

Koordinátorka projektov Barbora Molnárová rozpráva o MIVA Slovensko, jej projektoch a aktivitách v relácii Od ucha k duchu. Vypočujte si!

prejsť na článok

React Native Developer

Pozícia je vhodná pre programátora zameraného na JavaScript, ideálne so skúsenosťou React Native, prípadne, ktorý hľadá možnosť pracovať na zaujímavých projektoch pre Android aj iOS v rôznych oblastiach.

prejsť na článok

IT Specialist

- spolupráca na interných IT projektoch - zodpovednosť za inštaláciu ERP systémov - zodpovednosť za inštaláciu pokladničných systémov - riešenie prevádzkových problémov IT systémov - komunikácia s dodávateľmi HW a SW a IT služieb Príspevok IT Specialist z

prejsť na článok