Práca pre páry – Stavebniny

Druh pracovného pomeruŽivnosť MzdaNemčinár: 17 €/hod.Bez NJ: 16 €/hod.Splatnosť FA: 7/14 dní Termín nástupuIhneď Miesto práceCelé Nemecko Požiadavky1 z dvojice NJ (pracovne)Ručné základné náradie (kľúče/skrutkovače)Pracovné oblečenie + reflexná vestaAuto na vycestovaniePrax aspoň 1 rok UbytovanieZabezpečené Ďalšie informáciePráca je na dlhodobo V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS NEVÁHAJTE KONTAKTOVAŤTel. č.: +421 904 695 519E-mail: [email protected] Príspevok Práca pre páry – Stavebniny je zobrazený ako prvý na Kassiopeia.

prejsť na článok

Stavebniny-SOF

Stavebniny-SOF Podzávoz 975, 022 01 Čadca [email protected] Príspevok Stavebniny-SOF je zobrazený ako prvý na Lucca, s.r.o..

prejsť na článok

Práca v zahraničí

Uvažujete opráci vzahraničí? Samozrejme, práca vzahraničí môže byť na prvý pohľad veľmi zaujímavá, avšak treba si veľmi dobre zvážiť všetky klady azápory, ktoré prináša. Všetko vkonečnom dôsledku závisí od toho, do akej krajiny sa rozhodnete vycestovať aa

prejsť na článok

Vyskúšali ste už PEGGING a STRAPON ?

PEGGING a STRAPON mnohí odsudzujú pre prirovnanie k homosexuálnemu styku. Túto techniku používajú heterosexuálne páry, keď chcú vyskúšať niečo úplne nové.

prejsť na článok

Partnerský koučing The Work 1. TRANSFORMAČNÝ KOUČING NA SLOVENSKU PRE PÁRY zvýhodnená cena

DARČEKOVÝ KUPÓN pre Vás alebo Vašich blízkych! Darujte sebe alebo svojim blízkym skutočnú hodnotu! Darujte si HARMÓNIU! Téma vzťahy je veľmi často skloňovaná a tvorí neoddeliteľnú súčasť nášho života. Aj Vy túžite po harmonickom vzťahu? Uviazli ste s part

prejsť na článok

Aj práca môže chutiť

Aj práca môže niekedy chutiť! ... alebo skôr .. Aj v práci môže niekedy chutiť! :)

prejsť na článok