Pozývame na webinár

Ak je vaša organizácia  v DARUJME.sk nová, máte nových ľudí v tíme alebo si chcete pripomenúť základy, prihláste sa na webinár Začíname s DARUJME.sk, ktorý sa uskutoční vo štvrtok 16. marca o 9:00 hod cez aplikáciu Teams. Čo môžete očakávať? Povieme si o užitočných funkciách systému Ako si dobre nastaviť darovaciu stránku Prečo je dobré využívať alternatívne odkazy Ako na darcovské výzvy Prečo aktívne komunikovať s darcami Tipy a triky vo fundraisingu Novinky v systéme moje.darujme.sk Prihláste sa čo najskôr, kapacita je obmedzená. Deň pred webinárom vám pošleme email s linkom na pripojenie. Webinár Začíname s DARUJME.sk je len pre zaregistrované organizácie. Ak ešte nie ste v DARUJME.sk a chceli by ste byť, zaregistrovať sa môžete tu. Publikované 27. februára 2023 Príspevok Pozývame na webinár zobrazený najskôr DARUJME.sk.

prejsť na článok

Bezplatné webináre pre odborníkov z oblasti stomatológie a dentálnej hygieny

Všetkých odborníkov z oblasti stomatológie a dentálnej hygieny pozývame na bezplatné webináre – hovoriť sa bude o ergonómii, muskuloskeletálnych poruchách, pracovných úrazoch a parodontálnych nástrojoch. Sprevádzať Vás bude skvelá odborníčka Tatiana Brand

prejsť na článok

Pozvánka na webinár: Využívanie údajov v prospech mladých ľudí

Webinár k slovenským prekladom sady publikácií Využívanie údajov v prospech mladých ľudí organizujeme online v ...Viac

prejsť na článok

Pozvánka na webinář: Cesta k provozní dokonalosti

Jak dosáhnout provozní dokonalosti? Na toto téma jsme pro Vás připravili webinář s názvem „Cesta k provozní dokonalosti“. Kolega Tomáš Mandys Vám během čtyřicetiminutové prezentace představí způsoby a možnosti, jak dosáhnout tzv. Operational Excellence.

prejsť na článok

Pozvánka na KV

Milí členovia klubu, pozývame vás na Klubovú výstavu. Bude sa konať 6.5.2023. Propozície v sekcii PODUJATIA/KLUBOVÁ VÝSTAVA2023

prejsť na článok

Tanečný workshop L.I.M v sobotu 27.4.

Pozývame Ťa na ďaľší pohybový-modlitebný workshop Life in Motion v sobotu 27.apríla 2019 od 10 v divadle POH. tešíme sa na teba! LIM tím The post Tanečný workshop L.I.M v sobotu 27.4. first appeared on Otcov dom Bratislava.

prejsť na článok