POZVÁNKA Neplodnosť stále aktuálnejší problém

Slovenská gynekologicko-pôrodnícka spoločnosť SLS a GYNCARE, s.r.o. – centrum asistovanej reprodukcie Vás pozývajú na odborné semináre KOŠICEKedy: 8. júna 2023 o 15.00 hod.Kde: Kongres Hotel Roca NITRAKedy: 26. októbra 2023 o 15.00 hod.Kde: Hotel Mikádo ODBORNÝ PROGRAM od 14.30 hod. Registrácia účastníkov MUDr. Robert Vetrák, MPH: Úvod a privítanie doc. MUDr. Silvia Toporcerová, PhD., MBA: Centrum reprodukčnej medicíny – nepriateľ pacientov aj praktického gynekológa? MUDr. Katarína Balasičová, PhD.: Off-label liečba v reprodukčnej medicíne MUDr. Michal Michna: Je možné liečiť patológie spermiogramu? MUDr. Andrea Hladovcová: Predčasné ovariálne zlyhanie – priestor pre experimentálnu liečbu MUDr. Tomáš Královič: Opakované tehotenské straty RNDr. Martina Martonová, Mgr. Dana Glovová: Embryológ – základ centra reprodukčnej medicíny. Po každej prednáške je plánovaná diskusia. INFORMÁCIE A REGISTRÁCIA Odborný garant podujatia:Slovenská gynekologicko- -pôrodnícka spoločnosťKoordinátor podujatia:doc. MUDr. Silvia Toporcerová, PhD., MBA Semináre sú zaradené do kontinuálneho medicínskeho vzdelávania Slovenskej lekárskej komory a budú hodnotené 5 kreditmi. Registrácia: Košice: do 31. 5. 2023 prostredníctvom emailu [email protected] alebo telefonicky +421 918 734 936. Nitra: do 18. 10. 2023 prostredníctvom emailu [email protected] alebo telefonicky +421 907 877 542. Tešíme sa na účasť. Príspevok POZVÁNKA Neplodnosť stále aktuálnejší problém je zobrazený ako prvý na Gyncare.sk.

prejsť na článok

Pozvánka na valné zhromaždenie 2022

Pozvánka-na-VZ-2022Stiahnuť The post Pozvánka na valné zhromaždenie 2022 appeared first on Komposesorát Liptovská Lúžna.

prejsť na článok

POZVÁNKA: Krst knihy

Pozvánka! Milí mysľomágovia, je mi cťou Vás všetkých pozvať na krst knihy Mysľomágovia – Hmlový ostrov, ktorý sa uskutoční v mojom rodnom meste už v júni počas osláv Dni mesta Sabinov. Príďte spoločne so mnou a krstným otcom kn

prejsť na článok

Pozvánka na nové podujatia pozemné a inžinierske stavby

Arkance Systems vás pozýva na nové podujatia - BIM Academy, sériu školení, webinár. Neváhajte a zaregistrujte sa včas. Správa Pozvánka na nové podujatia pozemné a inžinierske stavby prichádza z arkance-systems.sk.

prejsť na článok

Podporné skupiny pre smútiacich - pozvánka

... aby ste sa nezarmucovali ako ostatní, čo nemajú nádej. (1 Sol 4,13)

prejsť na článok

Pozvánka na XV. benefičný ples Hospicu TN - 15. 2. 2020

Hospic Milosrdných sestier v Trenčíne Vás pozýva na XV. BENEFIČNÝ ples - zabaviť sa a zároveň podporiť dobrú vec ✿

prejsť na článok