Pozvánka na vedeckú konferenciu Bratislava, hlavné mesto S(S)R

Múzeum mesta Bratislavy a Ústav pamäti národa si vedeckou konferenciou Bratislava, hlavné mesto S(S)R pripomenú 30. výročia mesta Bratislavy ako hlavného mesta samostatnej Slovenskej republiky a 55. výročia schválenia zákona SNR o hlavnom meste Slovenskej socialistickej republiky. Podujatie sa koná v stredu 13. septembra 2023 vo Faustovej sieni Múzea mesta Bratislavy na Radničnej ulici. Vedecká konferencia (podrobný program je v prílohe) sa začína o 9.30 h. S prvou prednáškou o 10.00 h s názvom Sen ...

  • Web: SAV
  • Aktualizované: 12.9.2023
prejsť na článok

POZVÁNKA NA KONFERENCIU

TEPLO 2023 pozvanka 29032023 mail Prednáška prednesená 18.5.2023 Príspevok POZVÁNKA NA KONFERENCIU zobrazený najskôr MOBILab.sk.

prejsť na článok

POZVÁNKA NA VÝSTAVU: O budúcnosti Bratislavy a udržateľnom rozvoji mesta

Spoznajte projekty, cez ktoré hlavné mesto plánuje čeliť najväčším výzvam budúcnosti. The post POZVÁNKA NA VÝSTAVU: O budúcnosti Bratislavy a udržateľnom rozvoji mesta appeared first on Bratislava 2030.

prejsť na článok

iMove má namierené na svetovú konferenciu do MINESOTY 2018

Výsledky našej práce sú natoľko atraktívne pre akademickú oblasť, že nás posúvajú na najvačšiu konferenciu športových vied na svete.

prejsť na článok

Výstava prác detí september 2021, OC RETRO

Túto výstavu, ako aj účasť našich žiakov na výtvarných súťažiach sme mohli zabezpečiť hlavne vďaka podpore Hlavného mesta SR Bratislava, prostredníctvom grantového Programu 1 na podporu pohybových aktivít a neformálneho vzdelávania v oblasti práce s deťmi

prejsť na článok

Jarnú konferenciu reformovanej mládeže 2020

Milý rodičia a priatelia, keďže sme rozmýšľali nad tým, že by bolo pre mládežníkov a dorastencov fajn sa stretnúť okrem Letných Biblických táborov v Červenici aj niekedy počas roka, rozhodli sme sa, že po niekoľkých rokoch opäť zorganizujeme JKRM, takže: 

prejsť na článok