Pozvánka na dve zaujímavé odborné konferencie

Hoci je pre mnohých z nás ešte obdobie dovoleniek a oddychu, nezadržateľne sa blíži aj obdobie mnohých jesenných odborných konferencií. Z ich množstva je potrebné si naozaj starostlivo vyberať, pretože všetky sa nedajú absolvovať. Naša asociácia by Vám preto chcela odporučiť dve z nich, ktoré svojim odborným zameraním súvisia s cieľmi našej asociácie aj s činnosťou a spoluprácou našej asociácie s partnerskými odbornými organizáciami a inštitúciami. STAVEBNÉ ÚRADY 2019 V poradí prvou, ktorú Vám odporúčame je konferencia STAVEBNÉ ÚRADY 2019, ktorá sa uskutoční už v septembri 2019 a to v dňoch 26. a 27. septembra 2019 v Demänovskej doline Jasná, ktorú už tradične organizuje SLOVENSKÁ KOMORA STAVEBNÝCH INŽINIEROV pod záštitou Ministerstva dopravy a výstavby Slovenskej republiky. Medzi témy tohtoročnej konferencie patrí aj legislatíva, zefektívnenie spolupráce stavebných úradov, účastníkov stavebných konaní a ďalších zainteresovaných osôb, nekalé praktiky v stavebníctve, ale aj kvalita stavieb a úlohy projektanta k jej dosiahnutiu. Viac informácii o konferencii, program a prihlášku nájdete priamo na webe SKSI na linku: STAVEBNÉ ÚRADY 2019 Protipožiarna ochrana budov v roku 2020 V poradí druhou je konferencia Protipožiarna ochrana budov v roku 2020, ktorá sa uskutoční 21. novembra 2019 v Bratislave a organizuje ju Vydavateľstvo Eurostav spol. s.r.o., člen medzinárodnej mediálnej skupiny FORUM MEDIA GROUP GMBH s podporou Asociácie pasívnej požiarnej ochrany Slovenskej republiky, členom European Assiciation For Passive Fire Protection (EAPFP). Na tejto odbornej konferencii sa dozviete najdôležitejšie požiadavky a koncepty požiarnej bezpečnosti stavieb, čo zefektívňuje projektovú prípravu, ako aj prevádzku stavieb. Medzi mnohé zaujímavé témy konferencie, ktorými prispejú aj naši odborní spíkri (Ing. Ján Dekánek a Ing. František Gilian) patria prednášky o možnosti využitia systému BIM pri navrhovaní a prevádzkovaní stavby z hľadiska požiarnej bezpečnosti a elektronickej e-aplikácii na osvedčenie požiarnych konštrukcií ich zhotoviteľmi na stavbách. Viac informácii o konferencii, program a prihlášku nájdete priamo na webe Vydavateľstva Eurostav spol. s r.o. na linku: Protipožiarna ochrana budov v roku 2020 The post Pozvánka na dve zaujímavé odborné konferencie appeared first on APPO SR.

prejsť na článok

Pozvánka na turné

The post Pozvánka na turné appeared first on Oficiálna webstránka hudobnej skupiny.

prejsť na článok

Pozvánka na obecnú zabíjačku

Plagát zabíjačka Príspevok Pozvánka na obecnú zabíjačku zobrazený najskôr Nižná Olšava.

prejsť na článok

Odborné články Ing. Stanislav Guláša

Odborné články, príklady z praxe, videoškolenia, interné firemné predpisy a listáreň v oblasti kybernetickej a informačnej bezpečnosti nájdete u našich partnerov DATAsec.sk a Bezpečnosť v praxi. Kliknutím na nadpis sa otvorí nové okno tretej strany. ODBO

prejsť na článok

Pozvánka na World Hydrogen Forum

Pozývame vás na World Hydrogen Forum, ktoré sa bude konať 21. až 22. mája 2024 na výstave Dhahran Expo v Dammame v Saudskej Arábii. The post Pozvánka na World Hydrogen Forum appeared first on Národná vodíková asociácia.

prejsť na článok

DOJMY Z NAŠEJ PRVEJ KONFERENCIE PRE MLADÝCH

Je už pár dní po našej konferencii amy sme ešte stále plní dojmov avďačnosti, za to,čo sa nám spolu snašimi partnermi apodporovateľmi podarilo. Chceli sme, [...] Viac ... The post DOJMY Z NAŠEJ PRVEJ KONFERENCIE PRE MLADÝCH appeared first on Podnikavci.

prejsť na článok