Povianočný detox s pomocou prírody: Čistiaci čaj a Štíhla línia od TEEKANNE

Vianočné maškrtenie zanechalo na mnohých z nás nielen kilá navyše, ale aj výčitky svedomia. Ak chcete telu pomôcť zbaviť sa tuku a dostať ho späť do kondície, začnite sa opäť viac hýbať, zdravšie jesť a k tomu popíjať funkčné bylinkové čaje od TEEKANNE. Čaj Štíhla línia aj Čistiaci čaj vám budú na ceste k zdravému [] The post Povianočný detox s pomocou prírody: Čistiaci čaj a Štíhla línia od TEEKANNE first appeared on Dianka.sk.

prejsť na článok

Jarný Detox v Kaštieli Voderady

Vstúpte do sveta relaxácie a vnútorného prebudenia v krásnom kašteli vo Voderadoch! Od 14. marca do 17. marca 2024 vám prinášame jedinečný Jarný Detox plný očistných techník, základov ajurvédy, cvičenia jogy a techník dýchania. Náš Jarný Detox je vi

prejsť na článok

Larens Lifting Detox+ Face Cream

Krém s intenzívnym liftingovým a detoxikačným účinkom na starostlivosť o unavenú a sivastú pleť, vyžadujúcu spevnenie. Energizujúci zelený prípravok detoxikuje, vitalizuje, vychytáva voľné radikály a vyživuje pokožku.

prejsť na článok

Rasistami sme od prírody

Rasizmus je tu s nami dlho. A jediné, čo pre jeho vykorenenie robíme je to, že tí „lepší“ sa ostentatívne a nahlas dištancujú a hanbia za tých „horších“. Pranierujeme hutne a s vervou. Veď je aj pre čo. V extrémoch prechádzame k plošnému samobičovaniu: Čo

prejsť na článok

Repair+ Milk

Odličovacie mliečko Larens predstavuje aktívny reparačno-čistiaci prípravok. Každodennú starostlivosť obohacuje o ďalší krok k dokonalej hydratácii a hĺbkovej výžive pleti.

prejsť na článok

Odštartujte rok s novinkou Detox Green Clay Mask

Všetci to dobre poznáme, začiatkom roka si dáme predsavzatia, ktoré niekedy dodržíme a niekedy nie. Vykročme spolu do nového roka s krásnou pleťou a zažiarme na fašiangových slávnostiach. Postará sa o to nová detoxikačná maska od LARENS!

prejsť na článok