Posledný augustový deň prinesie zlepšenie počasia. Vyskytnúť sa môžu ešte aj búrky

Posledný augustovým dňom sa rozlúčime s meteorologickým letom. Počasie sa dnes začne zlepšovať, ale vyskytnúť sa môžu ešte aj búrky. 

prejsť na článok

Dnes končí meteorologické LETO. Ojedinele ešte hrozia búrky

Na Slovensku dnes končí meteorologické leto, ktoré sa s nami rozlúči priemernými teplotami. Vyskytnúť sa ešte môžu búrky, ale bude ich už menej ako včera. Od západu sa naviac začne počasie zlepšovať.

prejsť na článok

Čaká nás ZMENA. Víkend nakoniec prinesie búrky. Čakajte ich najmä v týchto oblastiach

Pôvodne to vyzeralo, že tento víkend prinesie na naše územie prevažne slnečné a pokojné počasie, no nakoniec nás čaká zmena. Postará sa o to front, ktorý sa nad našou oblasťou zvlní a tieto frontálne vlny prinesú na Slovensko búrky po oba víkendové dni. V

prejsť na článok

Z Maďarska sa ženú búrky. Pripravte sa na ďalšie kolo búrok

K nášmu územiu sa v podvečerných hodinách blížia búrky z Maďarska. Búrky večer hrozia vo viacerých lokalitách. Kde sa pripraviť na ďalšie nebezpečné búrky? 

prejsť na článok

Cez Maďarsko sa rúti k Slovensku fotogenická búrka. Prináša silný, nárazový vietor

Už aj na východe búrky ukončili tropické horúčavy. Tu sa však vyskytujú relatívne slabé búrky. Oveľa výraznejšia búrková situácia je na západe krajiny, kam sa z Maďarska ženú výrazné búrky.

prejsť na článok

Na východe je stále búrlivo. Búrkové mračná mieria aj na Záhorie

Od skorých poobedňajších hodín je na východnom Slovensku búrlivo. Búrky majú stále dostatok energie a búrky tak ešte nekončia. 

prejsť na článok